Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wgrany silnik GunGame z tej paczki Link: http://amxx.pl/topic...ngame-by-silva/. Niestety mam problem z rundą przed ostatnią czyli granat. Mam ustawiony pistolet i jeden granat, a chcę tak aby były same granaty co  2 sekundach dostaje się nowy granat. Więc zrobiłem w gungame.cfg  tak :

gg_nade_glock 0

gg_extra_nades 1

gg_nade_refresh 2.0

Niestety to nic nie dało. Cały czas jest jeden granat i nie dostaje się następnego. Co mam zmienić lub dodać aby to chodziło ?

Dodatkowo chcę przerobić zabójstwo z noża, tak aby za zabicie z noża dawało jeden punkt, tak jak za zabicie ze zwykłej broni, a nie że kradnie komuś lvl. Wyłączyłem to gg_knife_pro 0 i teraz za nóż nic nam nie daje.

Dodaję sms silnika i cfg. Proszę o przerobienie tego, lub podanie jakis wskazówek jak mam to zrobić.

Najbardziej zależy mi na tej rundzie z granatami, aby dostawać jeden po drugim.

Z góry dziękuję, nawet jak nie dostanę konkretnej odpowiedzi ; )

gungame.sma

gungame.rar

Opublikowano (edytowane)

Ale podnienić, całość ? czyli amxx i cfg ? czy samo cfg podmienic i sprawdzić ?

Niestety wyskakuje mi bład Segmentation fault

Edytowane przez malopolska
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

wątpię aby autor tego był zainteresowany, ale usunąć trzeba wszystkie pliki, wgrać je na nowo ze strony, którą podał nesty (jest to strona główna projektu). Nie wgrywa się gungame modu z jakiejś tam paczki...

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności