Skocz do zawartości

Wgranie pluginu  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Wgranie pluginu przenikania na respie przez 8sek?

• TAK
      1
    • NIE
      0
    • Jest mi to obojętne
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym dowiedziec sie wiecej na temat przenikalnosci na respie co jest ciaglym problemem na serwerze bo ludzie sie blokuja, bywa ze kilku jest afk i nie da sie przejsc na jakiegos bs'a.

W tym temacie pisze ze plugin jest dodany chodź wpis jest z dawna (punkt 10)

http://fragujemy.com/topic/9893-pe%C5%82na-lista-zmian-na-serwerze/#entry42702

natomiast tutaj temat dodalem i zostal szybko zamkniety http://fragujemy.com/topic/22734-propozycja-wgrania-pluginu/

Czy plugin mozna dodac? jesli nie to dlaczego skoro kazdy z grających jest za tym ?

• Właściciel
Opublikowano

Dlatego, że obecna wersja tego jest mało optymalna i powoduje wzrost obciążenia na serwerze o około 15-20%. Nie mam tyle czasu ani tylu par rąk, aby się tym dokładniej zająć. Seba z Puchatka informował, że jest w posiadaniu bardzo optymalnej wersji, ale póki co nie może jej wydać na światła dzienne dlatego, że jest tzw. "beta testerem". 

Powtarzam: wszystkie Wasze uwagi, prośby, pomysły, błędy są w TODO, bo je spisałem dokładniej. Więc nic nie uniknie. Niemniej jednak, ja mam tylko i wyłącznie jedno zdrowie i do ogarnięcia oprócz serwerów CS 1.6, są: CS:GO, MTA, które różnią się zdecydowaną trudnością w konfiguracji od CS 1.6. Nie jesteśmy siecią tylko CS 1.6, więc nie możemy skupiać się tylko i wyłącznie na jednej grze. 

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ok. Dzięki za wyjaśnienie. A co do CS GO to fakt , wnętrze serwera jak dla mnie to czarna magia w porównaniu do 1.6 jak przedstawiał mi to administrator z porzedniej sieci i nie miałem głowy do zabrania się i nauki na CS:GO tym bardziej ze w niego nie gram a co do MTA to wgl co innego zapewne wiec rozumiem. Postaram się zorientować czy nie jest ktoś dla mnie w stanie napisać nowszej wersji tego pluginu i jak coś to podeśle do testowania. POzdrawiam

Temat do zamknięcia

• 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności