Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Po każdym uruchomieniu firefox/chrome, wyskakuje mi strona:http://isearch.omiga-plus.com- mimo, że domyślnie ustawiona jest google.com. Patrzyłem na internecie rozwiązania, które nic nie pomogły, przeskanowałem malwarebytes - nic nie wykryło, sprawdzałem w panelu sterowania - nic się nie zainstalowało. Pojawiło się po instalowaniu innego programu ze znanej strony z programami - musiałem kliknąć dalej i nie zauważyć, że to gówno się też pobiera. Może Wy wiecie jak się tego gówna pozbyć. Proszę o pomoc!
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Podam Ci jak to zrobiłem w Chrome może coś wykombinujesz Ustawienia---> Rozszerzenia---> I tam mam spisane rozszerzenia jakie mam w google chrome, moze masz coś takiego? Wtedy usuwasz te co nie potrzebne.
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2014 Sprawdź plik chrome.exe czy w źródłach nie ma czasem dodanej tej strony, zarówno w polu "Element docelowy" jak i "Rozpocznij w".
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) w "Element Docelowy" jest . EDIT: Dobra, bo w takim razie źle coś robiłem i już nie ma jako startowej, ale jak to całkowicie usunąć z dysku, bo podobno lepiej tego na nim nie mieć? Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Matko Bosko
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2014 RegClean PRO mógłby Ci pomóc. Generalnie, to nawet nie musi się znajdować na kompie. Po prostu Ci w przeglądarce namieszało. Posprawdzaj jeszcze ustawienia w chrome, np. strona startowa. Spróbuj dać nową kartę, bez źródła, włącz chrome i dopiero ustaw google. Zrób też "zarządzaj wyszukiwarkami" czy czasem tam nie ma wpisanego tego gówna. PS. Sprawdź w dodaj lub usuń programy ostatnio dodane. Może jakiś toolbar tam siedzi od tego producenta pod inną nazwą. 2
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 23 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Mi to samo się ściągnęło przy ściąganiu z dobrych programów jakiegoś programu i znalazłem to po prostu w panelu sterowania -> dodaj usuń programy.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 dodaj lub usuń jeżeli nic takiego nie ma tam, to Ustawienia--->Po uruchomieniu Zaznaczone masz Otwórz konkretną strone lub zestaw stron. i tam masz wybierz strony kliknij w to i tam powinien być to dziadowstwo usuń ją i zostaw taką jaką uzywasz startową strone.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 27 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Myślę, że problem rozwiazany, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi