Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Po każdym uruchomieniu firefox/chrome, wyskakuje mi strona:http://isearch.omiga-plus.com- mimo, że domyślnie ustawiona jest google.com. Patrzyłem na internecie rozwiązania, które nic nie pomogły, przeskanowałem malwarebytes - nic nie wykryło, sprawdzałem w panelu sterowania - nic się nie zainstalowało.  Pojawiło się po instalowaniu innego programu ze znanej strony z programami - musiałem kliknąć dalej i nie zauważyć, że to gówno się też pobiera.

Może Wy wiecie jak się tego gówna pozbyć. Proszę o pomoc!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Podam Ci jak to zrobiłem w Chrome może coś wykombinujesz

Ustawienia---> Rozszerzenia---> I tam mam spisane rozszerzenia jakie mam w google chrome, moze masz coś takiego? Wtedy usuwasz te co nie potrzebne.

• Właściciel
Opublikowano

Sprawdź plik chrome.exe czy w źródłach nie ma czasem dodanej tej strony, zarówno w polu "Element docelowy" jak i "Rozpocznij w".

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

w "Element Docelowy" jest .

EDIT: Dobra, bo w takim razie źle coś robiłem i już  nie ma jako startowej, ale jak to całkowicie usunąć z dysku, bo podobno lepiej tego na nim nie mieć?

Edytowane przez Matko Bosko
  • Właściciel
Opublikowano

RegClean PRO mógłby Ci pomóc. Generalnie, to nawet nie musi się znajdować na kompie. Po prostu Ci w przeglądarce namieszało. Posprawdzaj jeszcze ustawienia w chrome, np. strona startowa. Spróbuj dać nową kartę, bez źródła, włącz chrome i dopiero ustaw google. Zrób też "zarządzaj wyszukiwarkami" czy czasem tam nie ma wpisanego tego gówna. 

PS. Sprawdź w dodaj lub usuń programy ostatnio dodane. Może jakiś toolbar tam siedzi od tego producenta pod inną nazwą.  

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mi to samo się ściągnęło przy ściąganiu z dobrych programów jakiegoś programu i znalazłem to po prostu w panelu sterowania -> dodaj usuń programy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

dodaj lub usuń jeżeli nic takiego nie ma tam, to Ustawienia--->Po uruchomieniu Zaznaczone masz Otwórz konkretną strone lub zestaw stron. i tam masz wybierz strony kliknij w to i tam powinien być to dziadowstwo usuń ją i zostaw taką jaką uzywasz startową strone. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności