Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Proponuję, aby dodać jakieś źródło z którego można by ściągnąć wymagane pliki żeby zagrać sobie w MTA.Jako, że np. ja jestem bardzo ciekaw tego i chętnie bym sobie zagrał na tym serwerze, ale niestety nie mam żadnego dobrego źródła do ściągnięcia GTA: SA.Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 22 Grudnia 2014 Aby zagrać w MTA należy posiadać GTA:SA + ściągnąć modyfikację: http://www.mtasa.com/ Skąd pobrać GTA:SA? Ze staem, oczywiście wcześniej kupując. A jeśli nie, to zapraszam na torrenty.org lub podobne źródła. My propagować tego nie będziemy.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi