Var!at*BOOM Opublikowano 22 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Witam , elo , siema ! Moja propozycja jest taka , by dodać plugin dla paki [inny wygląd] np. podkłada się pakę , w postaci prezentu :D Taki plugin jest moim zdaniem fajny , bo ludzie lubią tego typu rzeczy xD Padający śnieg też jest fajny . Na starej serwerowni [która padła] mieliśmy takie plugin 'y i były przepełnione serwery 34/32 . Proszę rozważyć pozytywnie moją propozycje . pozdrawiam Var!at*BOOM [mistrz Knife] Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Var!at*BOOM
MAJKEL Opublikowano 22 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Nie wiem czy wiesz, ale jest już plugin paki ( choinka ) obecnie na serwerze. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez MAJKEL
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2014 wyjaśnienie wyżej.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi