Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Pisze to jeszcze raz . Super robota ;)
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 1 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Zmiany bardzo mnie cieszą. Bardzo fajny pomysł z rozgrzewką oraz likwidacją ochrony początkowej. Teraz tylko czekać na jeszcze większą liczbę graczy. Jedno pytanie co do rozgrzewki. Czy fragi z rozgrzewki są dalej widoczne, gdy ona się już skończy? Przykładowo zabiłem z kosy 3 osoby, następuje koniec rozgrzewki, mam glocka i czy te 3 fragi są restartowane czy dalej widoczne w tabeli?
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 1 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Brawo Mistrzu. Serio świetna robota :).
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2014 Moim zdaniem super. Będzie uczciwa rozgrywka :)
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 28 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2014 Mówiłem Ci już kiedyś, że jesteś boski...? :* :* 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2014 Świetna robota :)
.rAsTa. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Borsaton. Zgadzam się z Tobą, powinno od razu przeładować awp po trafieniu w przeciwnika, bo za długo się czeka na przeładowanie, a mi czasem jakiś bug wyskakuje i nie przeładuje awp i muszę czekać nawet 30 sekund, aż zaskoczy ;/
Właściciel GET Opublikowano 1 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 1 Grudnia 2014 Borsaton, po raz kolejny nie popisałeś się wiedzą. Masz V.I.P'a, masz ochronę 2 sekund. Radzę uważniej czytać. A co do automatycznego przeładowania, nie przesadzajmy. 3
Rekomendowane odpowiedzi