voolie Opublikowano 31 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Bazooka by się przydała :).
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 31 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Idź na plague, tam masz wszystko o co prosisz. Ja już sił nie mam do Was... zapraszam do dodania IP zombie moda nowego. Pozapraszam Was przy następnej okazji.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 31 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 moze jeszze AWP jako nowosc w broniach ? AWP leży na różnych mapach na ziemi. Tylko trzeba wiedzieć gdzie go szukać. Bazooka by się przydała :). Pomyliłeś chyba typy modów. Bazooki są na Plague a nie na Infection.
CJ. Opublikowano 31 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 moze na 2 mapach lezy, nic wiecej
voolie Opublikowano 31 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Idź na plague, tam masz wszystko o co prosisz. Ja już sił nie mam do Was... zapraszam do dodania IP zombie moda nowego. Pozapraszam Was przy następnej okazji. Nigdzie się nie wybieram. Edytowane 31 Października 2014 przez voolie
Rekomendowane odpowiedzi