Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 17 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nesty widzę, że minąłeś się z powołaniem, bo każdy Twój post to 100% manipulacji psychologicznych. Owijasz sobie ludzi wokół palca, ale niestety (dla Ciebie), trafiłeś na niewłaściwą osobe. Od poniedziałku miałem blokadę na forum, którą sam mi założyłeś. Dla informacji innych, nie mogłem pisać postów, na shoutboxie, nawet statusu. Najlepiej skrytykować kogoś na forum publicznym, nawet była próba ośmieszenia, a następnie nie dać mu prawa wypowiedzi. Na mailu, PW, czy tam steamie nie mam zamiaru niczego wyjaśniać, bo nie zależy mi na opinii szanownego Właściciela, lecz ogółu użytkowników. Nie mam zamiaru przepraszać, bo nie mam za co. W plebistycie nic nie było ustalane wspólnie z Majkelem. Pisaliśmy mniej więcej w tym samym czasie, ale nie było ustalane... Dopiero po napisaniu postów czytaliśmy. Są na to świadkowie, bo wbrew temu co twierdzi Właściciel, że "walimy sobie wzajemnie na ts'ie", to rozmawiamy w szerszym gronie. Nie rozmawiamy bynajmniej o "waleniu" i innych zboczeniach, o których myśli wiadoma osoba. Nie będę ujawniał nikogo, tak jak pisałem, nie zależy mi na wyjaśnianiu tego, skoro Właściciel postępuje w ten sposób. Tyle jeśli chodzi o plebiscyt. Nesty, nie widzę podstaw, abyś przeglądał moje PW, a skoro już to notorycznie robiłeś, to tym bardziej nie ma powodu ich przenoszenia na forum publiczne. Nie wypieraj się, że nie przeglądasz cudzych PW, bo bardzo dobrze pamiętam sytuację, gdy byłem tutaj administratorem, przeglądałeś moje zaległe PW w poszukiwaniu kodów sms na ViP'a, przy okazji wklejając mi na steama różne wiadomości od ludzi i wyśmiewając je. Chciałeś ośmieszyć Majkela i mnie wrzucając screeny fragmentów rozmów do tematu na forum z dostępem dla wszystkich, lecz najwyraźniej Ci to nie wyszło. Admin Amadi napisał posta wyrażając swoje zdanie i dziwnie się stało, że po chwili ten post zniknął. Nie wnikam, czy go usunąłeś, czy przeniosłeś do archiwum prywatnego. Najwidoczniej na forum panuje ostra cenzura, może się zastanowić na tym, żeby każdy post był akceptowany przez moderatora przed publikacją? Jedyny plus, że przemyślałeś coś i z forum publicznego zniknęły rozmowy PW, których nie miałeś prawa publikować. Ale nie ma się co dziwić, w temacie robiło się gorąco, a krytyki nie chciałeś czytać prawda? Zamknąłeś temat, a otworzyłeś ponownie po publikacji posta w temacie plebiscytu. Uniknąłeś w ten sposób fali krytyki, która wylałaby się w tamtym temacie. Nie wykazałeś się inteligencją publikując imie i nazwisko Majkela. Wiem, że jego przykład nie jest jedyny, bo wcześniej postępowałeś podobnie z innymi osobami. Moje dane osobowe są Ci nieznane i bardzo mnie cieszy ten fakt. Dziwi mnie to, że wstydzisz się używac mikrofonu. Podobnież jesteś dorosłym człowiekiem, ale widocznie masz jakieś kompleksy. Na ten przykład ja używam mikrofonu, każdy mówi, że mam głos przepity, choć wypiłem w życiu mniej niż nie jeden 17 latek, ale nic sobie z tego nie robie... Tobie ludzie mówili, że używasz programu do zmiany głosu, więc albo nie powinieneś się tym przejmować albo rzeczywiście używałeś...Reasumując, zmieniłem o Tobie zdanie o 180 stopni. Nie używaj swojego zdrowia jako karty przetargowej, bo gdy Ty kogos krytykujesz jest w porządku, a w druga stronę to nie działa. Nie wiem za kogo się uważasz, może za jakiegoś wybitnego mędrcą, ale nie pozwolę sobie na takie sytuacje. Mam tylko nadzieje, że nie usuniesz tego posta, bo musiałem troszkę pomyśleć i pewnie sprawy sobie przypomnieć, aby to napisać. 8 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 18 Grudnia 2014 Pozwolę sprecyzować Twoją wypowiedź, bo jest ona ukierunkowana w niewłaściwą stronę, gdyż: Po 1. Blokada została nałożona zarówno na Ciebie, jak i MAJKEL-a z powodu oszustwa w plebiscycie na 3 dni. Nie miało to nic wspólnego z wiadomościami na PW. Po 2. Nic nie przemyślałem, bo od początku był zabieg taki, aby na 24h wstawić te rozmowy. Po 3. Do przeglądania Twoich PW i innych mam prawo, tak jak mają prawo operatorzy sieci komórkowych. Czym innym jest ich udostępnianie i od początku przyznaję się do faktu, że to nie było dobre posunięcie, a wręcz ryzykowane. Ale ja lubię ryzyko, większość sprawdziła z boku, co Ty tak naprawdę wyprawiasz i jaką masz czelność w robieniu ustawek. Sprawa z plebiscytem jest zamknięta, gdyż wczoraj odbyłem normalną rozmowę z MAJKEL-em, bo od Ciebie od dawna nie można niczego oczekiwać. Po 4. Owszem, przeglądałem Twoje PW kiedyś w celu poszukiwania kodów SMS, ale co w tym złego? Wiedziałeś o tym i się na to zgodziłeś, tak więc nie rozumiem przekazu. Po 5. Nawet jeśli śmiałem się z kilku PW, to być może był to dzień dobroci dla zwierząt, gdzie pozwoliłem sobie poprawić humor. Natomiast w Twoim przypadku ten dzień dobroci dla zwierząt trwa przez cały rok, gdy tylko za każdym razem, jak ktoś coś napisze na serwerach, na steam, na PW lecisz i przekazujesz to innym osobom. Po 6. Wyrażanie swojego zdania, a naskakiwanie to dwa różne aspekty. Sprawa została wyjaśniona z Am@di i to, co piszesz, nijak ma się do rzeczywistości. Po 7. Jeśli ktoś mówi o inteligencji w publikowaniu imienia i nazwiska MAJKEL-a, to pragnę przypomnieć, że to Ty próbowałeś nieuczciwe wyłudzić ode mnie dane prywatne od osób na forum, wiedząc, że nie mam do tego prawa. Czyżbyś Ty zapomniał o swoich przypadkach, jeszcze gorszych od moich? Bo przypisujesz mi sytuacje, w których sam brałeś czynny udział i to jeszcze głębiej niż ja. Po 8. Nie jestem żadną dorosłą osobą ani dorosłym człowiekiem, a pełnoletnim. To są dwie różne sprawy, ale ktoś taki jak Ty nie potrafi ich pojąć, bo już dawno przestał racjonalnie myśleć i zapomniał wół jak cielęciem był. Po 9. Krytyka to podstawa funkcjonowania każdego z nas. Przyjmuję ją, jeśli jest ona napisana we właściwej formie, mając na myśli tą obiektywną, a nie subiektywną. Przecież post Fatala został, więc nie bardzo rozumiem Ciebie, dlaczego usilnie próbujesz na podstawie jednego postu am@diego uzurpować sobie prawo do przekazywania nieprawdy użytkownikom, że jest jawna cenzura. Po 10. Jeśli nie pozwalasz sobie na takie sytuacje, to ja również nie pozwalam na sytuacje, w których to Ty aktywnie bierzesz udział w oszustwach. Więc pora chyba się pożegnać z Fragujemy.com, bo nie ma tu miejsca dla "gwałcicieli" zasad. Twoje dane bez problemu mogę zdobywać tak, jak każdego innego. Nie stanowi to dla mnie problemu, lecz z czystej uczciwości, szanuję Twoją decyzję, że zachowujesz się jak dziewica przed pierwszym stosunkiem, nie udostępniając żadnych nawet zdjęć. Bo zapomniałem, że znajomość 4 letnia nie ma dla Ciebie znaczenia, tylko znajomość 2-3 dniowa z dziewczynami tj. Anka, która prawdopodobnie nie jest dziewczyną, a jeśli już, to ma kompleksy, że wysyła zdjęcia innych, atrakcyjnych Pań, a Ty łasisz się na to, wysyłając swoje do takich. Pogratulować. PS. Po tym wstawieniu rozmów Twoich i MAJKEL-a, zgłosiło się do mnie wiele osób ws. podobnych akcji i, że nie życzą sobie, aby ktoś taki jak Ty naruszał ich przestrzeń prywatną, czy to na forum, czy na serwerze. 5
Rekomendowane odpowiedzi