Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 9 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Sting - Shape Of My Heart Tłumaczenie: On rozdaje karty w medytacji I inni gracze nie podejrzewają, że On nie gra dla pieniędzy On nie gra dla szacunku On rozdaje karty, aby znaleźć odpowiedź Święta geometria losowych Ukryty prawo prawdopodobnego wyniku Numery prowadzą ten taniec Wiem, że piki to miecze żołnierza Wiem, że żołędzie są bronią wojny Wiem, że diamenty oznaczają pieniądze dla tej sztuki Ale to nie jest kształt mojego serca On może grać na waleta karo Może położyć damę pik Może ukrywać króla w ręku Choć pamięć o nim zanika Wiem, że piki to miecze żołnierza Wiem, że żołędzie są bronią wojny Wiem, że diamenty oznaczają pieniądze dla tej sztuki Ale to nie jest kształt mojego serca To nie jest kształt, mojego serca A gdybym ci powiedział, że cię kocham Mogłabyś uważać, że jest coś nie tak Nie jestem człowiekiem o zbyt wielu twarzach Maskę noszę jedną Ci, którzy wiele mówią nic nie wiedzą i wiele płacą Ci, którzy zbyt często zaklinają los i ci niepewni siebie - tracą Wiem, że piki to miecze żołnierza Wiem, że żołędzie są bronią wojny Wiem, że diamenty oznaczają pieniądze dla tej sztuki Ale to nie jest kształt mojego serca jest To nie jest kształt mojego serca To nie jest kształt mojego serca @Nosens Piosenke kojarzę, często w radiu ją słysze. Natomiast jak pisałeś "sting", nic mi to nie mówiło. Często tak mam, że piosenke znam, a wykonawcy ani tytułu nie :p
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 9 Marca 2012 No właśnie o tą piosenkę mi chodziło! Wczoraj ją znalazłem :P
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 9 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Zajebista piosenka tak samo fields of gold też dobra.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 1 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi