NickOver Opublikowano 9 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Witam wszystkich! Na pewno wielu z was ogląda filmiki na YT pokazujące grę innych osób, lub poradniki jesli macie jakiś kłopot. Znacie jakieś fajne kanały? Które wam się podobają, rozśmieszają was do łez? A może sam jesteś twórcą? Podawajcie tu linki wraz z krótkim opisem. Co lepsze kanały będę publikował w TYM poście! Pozdrawiam NickOver
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 9 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 KraksiuTV & KraksiuPL Moje kanały z kijowymi poradnikami itd xD
NickOver Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Na pewno zobaczę. Tak BTW nie dodawajcie kanałów znanych osób takich ajk MinecraftPoska Madzik89 Skkf i tym podobnych.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 9 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Polishrepresentant XD
NickOver Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Polishrepresentant XDW 100% mogę polecić Twój kanał. Filmiki ładnie nagrane, fonia trzyma poziom... Jedyne co mogę Ci zarzucić to brak minecrafta, ale mam nadzieję że to szybko naprawisz ;)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi