Var!at*BOOM Opublikowano 12 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Hello my friends ! Mam pytanko : Obstawia ktoś może z was mecze na lounge ? Bo potrzebuje pomocy by się wzbogacić o pare skinów , ponieważ ostatnio zaszalałem i wygrałem 60 euro , lecz na drugi dzień traciłem to na pewnych meczach . Znam tylko jedną regułkę , żeby nie obstawiać na Virtus Pro , dlatego że sprzedają dosyć często mecze , by sobie dorobić na dzieci :P pozdrawiam Var!acik tu macie mój bet :P http://imgur.com/UJjaIlI
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kolego nie wiem skąd masz takie informacje ze VP sprzedaje mecze chetnie bym zobaczył dowody. A jesli chodzi o obstawianie to zapraszam na steamie do grupy bet masters lub poszukaj sobie gdzies na FB doxia i jego forum. Ja aktualnie przestałem obstawiac mecze bo za duze straty :)
GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Reguła, żeby nie obstawiać na VP jest trafna, tyle że oni nie sprzedają meczów tylko mają wachania formy. Raz zajebiści pod każdym względem, a raz chodzą po mapie jak boty bez celu. To samo tyczy się Na'vi. Jeśli mecze rozgrywane są na LAN-ie to warto betować na iBuyPower bo coś się w nich budzi na takich rozgrywkach. Ostatnio zauważyłem też wachania formy u Fnatic ale podejrzewam, że to przez ogromny hejt na flushe i jw są osłabieni mentalnie i mają już tego dość. Nie warto betować meczy amerykańskiej ligi bo często nie idzie to po naszej myśli. Mouz ciągle zmienia swój roster i tak naprawdę nigdy nie będzie wiadome, która zmiana będzie ostateczna. Do Titan dołączył nowy gracz - iorek ich trener, który grał z nimi przed Kqly'm. Obecnie kraj z najlepszym składem jest moim zdaniem Francja z uwagi na kenny'ego i ldlc. Rodzaje betów: low bet:10% twojego ekwipunku medium:20% high:30% Nigdy nie graj fulla chyba, że mówimy o meczu typu Fnatic vs myxmg. To tyle z mojej strony ze wskazówek. Pzdr.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2014 Brak zainteresowania od strony autora. Zamykam
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi