Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello my friends !

Mam pytanko : Obstawia ktoś może z was mecze na lounge ? Bo potrzebuje pomocy by się wzbogacić o pare skinów , ponieważ ostatnio zaszalałem i wygrałem 60 euro , lecz na drugi dzień traciłem to na pewnych meczach . Znam tylko jedną regułkę , żeby nie obstawiać na Virtus Pro , dlatego że sprzedają dosyć często mecze , by sobie dorobić na dzieci :P

pozdrawiam Var!acik

tu macie mój bet  :P

http://imgur.com/UJjaIlI

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kolego nie wiem skąd masz takie informacje ze VP sprzedaje mecze chetnie bym zobaczył dowody. A jesli chodzi o obstawianie to zapraszam na steamie do grupy bet masters lub poszukaj sobie gdzies na FB doxia i jego forum. Ja aktualnie przestałem obstawiac mecze bo za duze straty :)

Opublikowano

Reguła, żeby nie obstawiać na VP jest trafna, tyle  że oni nie sprzedają meczów tylko mają wachania formy. Raz zajebiści pod każdym  względem, a raz chodzą po mapie jak boty bez celu. To samo tyczy się Na'vi. Jeśli mecze rozgrywane są na LAN-ie to warto betować na iBuyPower bo coś się w nich budzi na takich rozgrywkach. Ostatnio zauważyłem też wachania formy u Fnatic ale podejrzewam, że to przez ogromny hejt na flushe i jw są osłabieni mentalnie i mają już tego dość. Nie warto betować meczy amerykańskiej ligi bo często nie idzie to po naszej myśli. Mouz ciągle zmienia swój roster i tak naprawdę nigdy nie będzie wiadome, która zmiana będzie ostateczna. Do Titan dołączył nowy gracz - iorek ich trener, który grał z nimi przed Kqly'm. Obecnie kraj z najlepszym składem jest moim zdaniem Francja z uwagi na kenny'ego i ldlc.

Rodzaje betów:

low bet:10% twojego ekwipunku

medium:20%

high:30%

Nigdy nie graj fulla chyba, że mówimy o meczu typu Fnatic vs myxmg.

To tyle z mojej strony ze wskazówek. Pzdr.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Brak zainteresowania od strony autora. Zamykam

• 5 lat później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności