SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Akurat znalazłem ciekawy film: Nie będę streszczał, tu macie zakończenie: http://www.topgear.com.pl/ku-przestrodze-piratom-drogowym,aktualnosci,artykuly,2042
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 4 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2014 W mieście nie powinni czegoś takiego robić, na sadola się nadaje. Szkoda, że nie na harda, ale koleś musiał mieć niezłe umiejętności driftowania. Co do wypadku - skoro to robił i "kochał" zginął tak jak chciał, cóż.
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Słyszałem o tym typie. Trzeba na pewno mieć bardzo duże umiejętności, żeby tak jeździć, ale też mieć nie po kolei w głowie, żeby narażać tak inne osoby poruszające się na drodze. Przecież jakby taki pajac wjechał w moje auto to bym go zabił - po to mam batona w samochodzie :D
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wystarczy przykład jak przejeżdża między dwoma samochodami - z prawej skręca w lewo i już go "przygwaździa'' . W sumie człowiek to człowiek i każdej śmierci szkoda, lecz mógł pokazać swój talent na jakimś zamkniętym lotnisku zamiast w mieście.
Paciaciak Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi