GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 15 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2014 Może ,są na forum osoby które nie kojarzą zbytnio Pana Izaka ,który zrobił genialne filmy w których pokazuje gdzie jak co rzucać itp. niżej podrzucam link do playlisty polecam sobie ogarnąć bo się przydaję ;)
Joker.^^ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Oglądałem jak tylko się pokazało na youtubie, naprawdę przydatne triki i rzuty. Ma chłopak głowę do tego i czas, żeby pokazać całemu światu.
Var!at*BOOM Opublikowano 17 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ech trochę już to długo jest. Ja się nauczyłem oglądając mecze ;P
explode Opublikowano 12 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2015 pamięć mięśniowa też dobry tut
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 8 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 No te akademie taktyczne mógłby skrócić o połowe tak mi sie wydaje ;) Ale ogólnie pokazuje wszystko co sie da więc git ; )
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 10 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Move / tricki do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Poradniki
LaggeR* Opublikowano 10 Marca 2015 Wykluczony Opublikowano 10 Marca 2015 Izak jest świetnym graczem, komentatorem i youtuberem. Staram się oglądać jego wszystkie filmy bo robi naprawdę świetną robotę. Z jego filmików można się bardzo dużo nauczyć, zdecydowanie polecam go oglądać :)
Rekomendowane odpowiedzi