Lother Opublikowano 8 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam. Potrzebuję porady. Mój chrześniak za dwa tygodnie będzie miał urodziny. Myślę jaki prezent mu kupić. Wiem, że dzieci lubią gry komputerowe, a wybór ich jest ogromny. Chcę mu kupić coś co go ucieszy. On interesuje się gospodarstwem, regularnie udziela się w pracy na roli u dziadka, kocha zwierzęta. W domu ma kota, psa, szczura, a teraz chce jeszcze rybki. Może kupić mu jakąś grę o zwierzętach. Kiedyś przewinęła mi się reklama gry, w której hoduje się zwierzęta, uprawiać rośliny itp. Macie jakieś propozycje sprawdzonych gier w tym temacie. Ja nie znam gier, a chcę aby ucieszył się z prezentu. Chciałbym sprawić mu przyjemność. On bardzo lubi zwierzęta, dba o nie. Uwielbia to po prostu. Myślę, że taka gra jest dla niego fajnym pomysłem. A może macie jakieś inne propozycje. Chcę, by gra mu się spodobała. Nie chcę mu kupować czegoś innego, bo on to lubi. Słyszałem, że dostępne są jakieś symulatory farmy, zoo, czy tego typu gierki. Jak to naprawdę jest? Podpowiecie mi coś.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 8 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 farming simulator 2015 1
Kair Opublikowano 8 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 Polecam Counter-Strike kształtuje umysł i sprawi że dziecko będzię samodzielne <clap> Co do tematu to twoja wypowiedz jest dziwna sam pownieneś wiedzieć co kupić chrześniakowi bo ty powinieneś znać go najlepiej ale niech zgadne wujek sezonowy dobre serce :) Pomyśl sam . 2 1
мα∂zια ♥ Opublikowano 9 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2014 Polecam Wiejskie Życie na fb. ;)
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 9 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2014 I on to wiejskie życie ma kupić xd? 2
VNM. Opublikowano 9 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 9 Listopada 2014 A własnie zrób odwrotnie. Zainspiruj go jakimiś wyścigami samochodowymi, może coś się uda w tym kierunku i będziesz miał zawodowego rajdowca w domu :) 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi