Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siemanko z tej strony Dj hubertus i Dj thomas witamy na gorącym seciku Energy 2000!

wrrrróóóóóć nie tak zaczniemy ;)

Siemanko!

Ja nazywam się K@NRIN a to jest mój poradnik o serwerach IDLE ;)

Serwery IDLE

Co to jest serwer IDLE?

Część z Was zapewne zastanawia się co to są serwery IDLE a część już wie :)

Serwery IDLE to nic innego jak serwery stworzone dla Dropu, robienia achivementsów (osiągnieć ze strzelania). Serwery te Cechuje to że są to szybkie mapy oraz tryb DM. Mapy 5-10min i typowy DM z tym że resp zawsze w tym samym miejscu ;) samło słowo IDLE oznacza to samo co AFK czyli nieczynny, nieaktywny

Czy jest to legalne?

Jak najbardziej ;) Od kiedy bycie AFK jest nie legalne? Serwer pozwala na to nie ma admina panującego nad tym więc można. Z tego powodu między innymi Valve zablokowało drop do kilku rzeczy tygodniowo

Wymagania:

-Serwer musi być zabezpieczony przez system VAC

-Serwer musi posiadać minimum 2 graczy żywych w oddzielnych teamach

Co można robić na tych serwerach?

Do wyboru są 2 tryby:

Albo nabijasz fragi,

albo pozwalasz nabijać na sobie fragi ;)

Jeśli to 1 to szukasz kogoś z przeciwnego teamu kto jest AFK i go bijesz nabijając sobie fragi

Jeśli to 2 to zostawiasz cs-a możesz zminimalizować lub co tam sobie chcesz bylebyś się nie ruszał ;)

Jak to wygląda w praktyce?

Wchodzisz na serwer jeśli nie masz czasu to minimalizujesz i zajmujesz się tym czym się miałeś zająć. Twój profil jest cały czas na serwerze no chyba że Ci wywali neta lub coś w ten deseń. Po skończeniu mapy która zazwyczaj trwa 5minut system jakby nigdy nic losuje dla Ciebie broń. Drop jest tak samo losowy jak na innych serwerach.

filmik pokazujący jak to wygląda :)

Jak znaleźć takie serwery?

Najnormalniej w świecie szukaj na google lub na GT

Link dla leniwców ---> http://www.gametracker.com/search/csgo/?query=idle

UWAGA!

Jeśli zależy Ci na K/D ratio to strzelaj jak najwięcej ponieważ statystyki normalnie zapisują się na koncie ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś z tego dropałem i leciało nieźle. K/D też można było nabić, jednak tego nie praktykowałem ;).

Edit: Lolololol :D mam 9999 killi :D

Edytowane przez CatShot~>mp3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Świetny poradnik ;)

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności