DEMOTYW@TOR Opublikowano 29 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: jak to?? Wiek: 20 lat Staż gry Counter-Strike: 7 lat ( z przerwami ) Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak Znajomość komend oraz funkcji admina: 5/10 Trzeba sobie bedzie przypomniec troche Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie banuje bez powodu , bede trzymal kulture. Od gracza dla gracza aby gralo sie lepiej. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:20512484 Eagle wydaję mi się troszkę , że się pośpieszyłeś z tym przyjęciem gościa. Na forum 1 post + podanie napisane na odwal się i na serwie tylko 11h ---> http://www.gametracker.com/player/jak%20to%3F%3F/193.33.176.62:27015/ . Jakieś minimalne wymagania chyba muszą być spełnione, bo zaraz zaczniemy przyjmować ludzi którzy nie mają steam ani konta na forum . Przypominam , że te minimalne wymagania brzmią : Minimum 20 sensownych postów na forum. Pomijając już te 11h bo wiem, że na gg są trudne czasy i potrzeba dużo adminów ale tego gościa nawet nie znamy . 1 post na forum i to jeszcze tylko podanie. Według mnie najpierw należy poznać gościa a dopiero potem go przyjąć. Takie jest moje zdanie . Jeśli mówię od rzeczy i bez sensu to wywalcie ten psot do archiwum ale moim zdaniem ten człowiek został za wcześnie przyjęty. Edytowane 29 Października 2014 przez DEMOTYW@TOR
Rekomendowane odpowiedzi