Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 25 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Cześc. Jak wiemy dzisiaj jest święto dla kibiców, mianowicie chodzi mi tutaj o mecz Real vs Barcelona z racji tego, że taki mecz nie zdarza się codziennie postanowiłem zrobić tak "mały konkurs" będzie on polegał na tym, że osoba która wytypuje prawidłowy wynik oraz poda strzelców bramek otrzyma ode mnie Vip'a na dowolnym serwerze najprawdopodobniej będzie on na miesiąc, lecz jeszcze pomyślę, czy nie zainwestować i zakupić go na 2 miesiące.Co wtedy, Gdy dwie osoby wskażą poprawny wynik? podzielę te nagrodę na 2 czyli każda osoba otrzyma vipa na miesiąc, jeżeli będą 3 osoby wtedy zwycięzce wyłoni losowanie. Macie czas do godziny 17:00. PS. Na dowolnym serwerze naszej sieci ! Pamiętajcie żeby wygrać trzeba podać prawidłowy wynik oraz strzelców każdej bramki przykład Real 0:2 Barca Messi x2 Kolejność strzelców nie ma znaczenia nazwiska które podamy muszą znaleźć się na liście strzelców.! Edytowane 25 Października 2014 przez PiKaChU ^.^
c0nst Opublikowano 25 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 Oczywiście Real 2:0 Barca Ronaldo x2 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Ja oczywiście w tym malutkim "konkursie" udziału nie biorę, ale wytypować nie zaszkodzi, a więc Real 2:3 Barcelona Messi,Neymar,Suarez Ronaldo,Groszek( Hernandez) PS. POSTY EDYTOWANE PO GODZINIE 17:00 NIE SĄ BRANE POD UWAGĘ, I KAŻDA OSOBA MOŻE WSKAZAĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE SWÓJ TYP!. Edytowane 25 Października 2014 przez PiKaChU ^.^
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 25 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 2:1 dla Realu 2x RonaldoMessi 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 25 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 Dziś padnie mnóstwo goli coś tak czuje :) 1
Paciaciak Opublikowano 25 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 25 Października 2014 Real - 3 Barcelona - 1 Benzema x2 Messi x1 Ronaldo x1 Dziękuję. xD 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Szkoda, że tylko 3 osobą biorą w tym miny konkursie udział, ale na przyszłość z tygodniowym wyprzedzeniem będę pisał tego typu tematy. Dobrze konkurs zostaje zamknięty widzimy się po meczu z werdyktem, życzę wam dużo emocji i nie zapomnianych przeżyć. Edytowane 25 Października 2014 przez PiKaChU ^.^
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Ok koniec nikt nie wygrał Neymar zdobył bramkę nikt nie postawił na niego :D, ale poczekajmy może za prawidłowy wynik coś będzie :D Po Pierwszej połowie Barca 1 : 1 Real Neymar ! Ronaldo Edytowane 25 Października 2014 przez PiKaChU ^.^
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 Mecz zakończył się, niestety wygraną Realu 3:1 Barca Moim zdaniem Barca po stracie drugiej bramki przestała grać kompletnie nic im nie szło i ta gra się nie układała, jednym z lepszych piłkarzy Barcelony był Suarezi przebłyski miał Neymar, co do Messiego, bardzo słabo, praktycznie nie widocznym, natomiast Real miał swój plan na mecz, którego się trzymał do jego końca, prawie wszyscy piłkarze Realu grali dobrze z wyjątkiem Ronaldo, który miał dużo strat i niecelnych zagrań, wyróżnić mogę Marcelo, Modrić, Issco ( jeden z lepszych na boisku), Carvahal, Benzema ( strzelec 3 bramki), oczywiście nie mogło tutaj zabraknąć Kroosa, oraz Rodrigueza, podsumowując ja jako kibić Barcy mogę powiedzieć, że Real był lepszą ekipą na boisku i zasłużenie wygrali 3:1 ( Gratuluję ) i czekam na rewanż na Camp Nou Niestety nikt nie wygrał, najbliżej był Paciakowa, który podał prawidłowy wynik, ale pomylił strzelców bramek... Dziękuję za wzięcie udziału następnym razem napiszę temat z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem.. proszę o zamknięcie tematu !! dzięki !!
don't cry.! Opublikowano 25 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 Real 3;1 wygrał:) 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 Real 3;1 wygrał :) Ty na prawdę nie wiedziałem?? !! hahahah xd Czekam na rewanż na camp nou !xd
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 31 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi