Skocz do zawartości

[KOSZ] EL Clasico !

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Cześc. Jak wiemy dzisiaj jest święto dla kibiców, mianowicie chodzi mi tutaj o mecz Real vs Barcelona z racji tego, że taki mecz nie zdarza się codziennie postanowiłem zrobić tak "mały konkurs" będzie on polegał na tym, że osoba która wytypuje prawidłowy wynik oraz poda strzelców bramek otrzyma ode mnie Vip'a na dowolnym serwerze najprawdopodobniej będzie on na miesiąc, lecz jeszcze pomyślę, czy nie zainwestować i zakupić go na 2 miesiące.Co wtedy, Gdy dwie osoby wskażą poprawny wynik? podzielę te nagrodę na 2 czyli każda osoba otrzyma vipa na miesiąc, jeżeli będą 3 osoby wtedy zwycięzce wyłoni losowanie. Macie czas do godziny 17:00. 

PS. Na dowolnym serwerze naszej sieci !

Pamiętajcie żeby wygrać trzeba podać prawidłowy wynik oraz strzelców każdej bramki przykład

Real 0:2 Barca

Messi x2 

Kolejność strzelców nie ma znaczenia nazwiska które podamy muszą znaleźć się na liście strzelców.!

Edytowane przez PiKaChU ^.^
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ja oczywiście w tym malutkim "konkursie" udziału nie biorę, ale wytypować nie zaszkodzi, a więc

Real 2:3 Barcelona

Messi,Neymar,Suarez

Ronaldo,Groszek( Hernandez) 

PS. POSTY EDYTOWANE PO GODZINIE 17:00 NIE SĄ BRANE POD UWAGĘ, I KAŻDA OSOBA MOŻE WSKAZAĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE SWÓJ TYP!.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

2:1 dla Realu 
2x Ronaldo
Messi

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dziś padnie mnóstwo goli coś tak czuje :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że tylko 3 osobą biorą w tym miny konkursie udział, ale na przyszłość z tygodniowym wyprzedzeniem będę pisał tego typu tematy.

Dobrze konkurs zostaje zamknięty widzimy się po meczu z werdyktem, życzę wam dużo emocji i nie zapomnianych przeżyć.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ok koniec nikt nie wygrał Neymar zdobył bramkę nikt nie postawił na niego :D, ale poczekajmy może za prawidłowy wynik coś będzie :D

Po Pierwszej połowie 

Barca 1 : 1 Real

Neymar !

Ronaldo

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mecz zakończył się, niestety wygraną Realu 3:1 Barca

Moim zdaniem Barca po stracie drugiej bramki przestała grać kompletnie nic im nie szło i ta gra się nie układała, jednym z lepszych piłkarzy Barcelony był Suarezi przebłyski miał Neymar, co do Messiego, bardzo słabo, praktycznie nie widocznym, natomiast Real miał swój plan na mecz, którego się trzymał do jego końca, prawie wszyscy piłkarze Realu grali dobrze z wyjątkiem Ronaldo, który miał dużo strat i niecelnych zagrań, wyróżnić mogę Marcelo, Modrić, Issco ( jeden z lepszych na boisku), Carvahal, Benzema ( strzelec 3 bramki), oczywiście nie mogło tutaj zabraknąć Kroosa, oraz Rodrigueza, podsumowując ja jako kibić Barcy mogę powiedzieć, że Real był lepszą ekipą na boisku i zasłużenie wygrali 3:1 ( Gratuluję ) i czekam na rewanż na Camp Nou 

Niestety nikt nie wygrał, najbliżej był Paciakowa, który podał prawidłowy wynik, ale pomylił strzelców bramek... Dziękuję za wzięcie udziału następnym razem napiszę temat z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem.. proszę o zamknięcie tematu !! dzięki !!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Real 3;1 wygrał :)

Ty na prawdę nie wiedziałem?? !! hahahah xd

Czekam na rewanż na camp nou !xd

• 1 rok później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności