Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sprawa wchodze sobie w cs`a i :

Po 1 czy pamieta ktos jak sie robi Bindy na tekst i na szybkie kupowanie broni ( robilem pozadki i cs odinstalowalem przypadkowo)...

Po 2 mam problem, poniewaz gdy wpisuje nick zatwierdzam gram jakas mape iiii wychodze z cs'a wchodze to znowu mam player cs setti i czulosc myszki inna ...

Czy jest komenda zeby to zapisac !

Mam Cs1.6 NonSteam

Pzdr. KitKet

Opublikowano (edytowane)

Plik userconfig.cfg ustaw we właściwościach jako "tylko do odczytu"

Nie powinien Ci się znieniać nick.

Tekst: bind "p" say (Twój tekst bez nawiasu)

Chyba tak to było, kupowania nie opiszę bo jestem na tel a nie chcę Cię w błąd wprowadzić.

Edytowane przez ersO
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Wpisz w google "bindy kupowanie broni cs" i będziesz miał pełno poradników jak tego dokonać. Rozejrzyj się nawet tu na forum, może akurat będzie.

Żeby nick Ci się nie zmienił musisz go ustawić w configu, a następnie ustawić ten plik (czyli config.cfg) jako "tylko do odczytu". Bindy też radzę Ci wrzucać bezpośrednio do configu, a nie przez konsolę. 
Podam Ci bindy, których używam jeśli chodzi o zmiane nicku podczas gry.

bind "klawisz" "messagemode name"  -   w miejsce "klawisz" wpisujesz odpowiedni klawisz, natomiast w drugim cudzysłowie nie zmieniasz nic. Ma pozostać tak jak jest.  Bind ten działa następująco: Po kliknięciu "klawisz" otwiera Ci się możliwość wpisania nowego nicku w formie takiej jakbyś kliknął "Y", czyli pisanie na czacie. Akceptujesz Enter i nick zmieniony. Można to robić nieskończenie wiele razy podczas gry. Oczywiście, jeśli jesteś martwy, nick zmieni się od następnej rundy.

bind "klawisz" "name MaRiaN"  -   ustawiasz odpowiedni klawisz i zamiast MaRiaN, wpisujesz nick, jaki tam chcesz. Po ustawieniu binda i kliknięciu odpowiedniego klawisza, nick automatycznie zmieni się na MaRiaN. (w tym przypadku). Jeśli jesteś martwy, czekasz do następnej rundy.  

Nie chcę mi się wypisywać bindów związanych z kupnem broni, bo tego jest multum w internecie.  Mam nadzieję, że pomogłem.

Edytowane przez MaRiaN
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności