KitKet Opublikowano 15 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2014 Jest sprawa wchodze sobie w cs`a i : Po 1 czy pamieta ktos jak sie robi Bindy na tekst i na szybkie kupowanie broni ( robilem pozadki i cs odinstalowalem przypadkowo)... Po 2 mam problem, poniewaz gdy wpisuje nick zatwierdzam gram jakas mape iiii wychodze z cs'a wchodze to znowu mam player cs setti i czulosc myszki inna ... Czy jest komenda zeby to zapisac ! Mam Cs1.6 NonSteam Pzdr. KitKet
ersO Opublikowano 15 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Plik userconfig.cfg ustaw we właściwościach jako "tylko do odczytu" Nie powinien Ci się znieniać nick. Tekst: bind "p" say (Twój tekst bez nawiasu) Chyba tak to było, kupowania nie opiszę bo jestem na tel a nie chcę Cię w błąd wprowadzić. Edytowane 15 Października 2014 przez ersO
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 15 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Wpisz w google "bindy kupowanie broni cs" i będziesz miał pełno poradników jak tego dokonać. Rozejrzyj się nawet tu na forum, może akurat będzie. Żeby nick Ci się nie zmienił musisz go ustawić w configu, a następnie ustawić ten plik (czyli config.cfg) jako "tylko do odczytu". Bindy też radzę Ci wrzucać bezpośrednio do configu, a nie przez konsolę. Podam Ci bindy, których używam jeśli chodzi o zmiane nicku podczas gry. bind "klawisz" "messagemode name" - w miejsce "klawisz" wpisujesz odpowiedni klawisz, natomiast w drugim cudzysłowie nie zmieniasz nic. Ma pozostać tak jak jest. Bind ten działa następująco: Po kliknięciu "klawisz" otwiera Ci się możliwość wpisania nowego nicku w formie takiej jakbyś kliknął "Y", czyli pisanie na czacie. Akceptujesz Enter i nick zmieniony. Można to robić nieskończenie wiele razy podczas gry. Oczywiście, jeśli jesteś martwy, nick zmieni się od następnej rundy. bind "klawisz" "name MaRiaN" - ustawiasz odpowiedni klawisz i zamiast MaRiaN, wpisujesz nick, jaki tam chcesz. Po ustawieniu binda i kliknięciu odpowiedniego klawisza, nick automatycznie zmieni się na MaRiaN. (w tym przypadku). Jeśli jesteś martwy, czekasz do następnej rundy. Nie chcę mi się wypisywać bindów związanych z kupnem broni, bo tego jest multum w internecie. Mam nadzieję, że pomogłem. Edytowane 15 Października 2014 przez MaRiaN 1
KitKet Opublikowano 20 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Października 2014 Mozna zamknac temat Dzieki :)
Rekomendowane odpowiedzi