Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 6 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 Mam taką prośbę/uwagę do graczy, a mianowicie : Jeśli widzicie, że jest cheater na serwerze i to perfidny to piszcie o tym co jakiś czas na u@. Może się zdarzyć, że wejdzie admin i zobaczy wiadomość akurat i od razu zadziała w tym temacie. Spotkałem się wielokrotnie z sytuacją, że gracze o niczym nie informują a potem są skargi : "Admin był a cheater zdążył uciec albo jeszcze sobie grał ale nie aż tak perfidnie." Itp... Admin też człowiek, może coś przeoczyć. Każdemu się to czasem zdarzy. A więc apeluję by grało się nam lepiej : Używajcie u@ aby poinformować admina o jakiejś sytuacji. My też nie jesteśmy zobaczyć wszystkiego : Np jakiegoś nadmiernego kampienia albo afk. To tyle w temacie, mam nadzieję, że dotrze do kogoś moja prośba ;). 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 6 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 Popieram te słowa. Napisanie na y@ nie boli
DEMOTYW@TOR Opublikowano 6 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 Popieram te słowa. Napisanie na y@ nie boli u@ to po pierwsze . A po drugie to wiesz eagle , nawet gdybyś mówił o tym każdemu z osobna to i tak trafi się gracz który będzie pisał na zwykłym sayu :D + zawsze lepiej jest gdy na serwerze urzęduje kilku adminów , wtedy prawdopodobieństwo przeoczenia czegokolwiek jest mniejsze :) a co do apelu zawsze warto napisać , może kiedyś, ktoś spojrzy na ten temat i uświadomi sobie, że rzeczywiście lepiej jest pisać na u@ ;> 1
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Dobrze by było gdyby na tym GG+DM było tych kilku adminów ogólnie ;). Ja np od paru dni widziałem tylko Stara Babka Chorowała. Tak to nikogo nie widuję. Sam często jestem i jak wejdę to zazwyczaj 2-3 osoby wylatują bo latają Sb aimik+wh. Chodzi mi głównie o afk czy nawet o kamperów żeby chociaż ludzie zgłaszali... Ja czasem jestem na serwerze ale na spect bo muszę coś np w domu zrobić i zerkam co jakiś czas... Zdarzyć się może, że w między czasie jakiś odpał wbiję a i tak nikt tego nie napiszę na u@, tylko spamują na sayu a potem są pretensje, że admin jest a nic nie robi x.x. P.S. Przyda się ze 2 jeszcze adminów na ten GG+DM chociaż.... Albo zmieńmy mod serwera.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 7 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Jeśli chodzi o zmiane moda to ja byłbym za zmiana na only aim/awp . A z tym ze przydadzą Sie admini to też prawda. Na serwerze jestem zazwyczaj ja chociaż i tak nie mam jeszcze flag, a poza mną to tylko Red wbija na serwer bez prośby o wejście. Może Nesty otwórz szybką rekrutację i znajdziemy te dwie / trzy odpowiednie osoby. Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2014 Właściciel Opublikowano 7 Października 2014 Może Nesty otwórz szybką rekrutację i znajdziemy te dwie / trzy odpowiednie osoby. Pozdrawiam. Ja o czymś nie wiem http://fragujemy.com/topic/13867-przyspieszona-rekrutacja/page-2 ?
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Rekrutacja jest otwarta - owszem, ale ostatnie zgłoszenie było jakieś 2 miesiące temu i to odrzucone zgłoszenia... Ostatnie przyjęte zgłoszenie jest z 01.07.2014 roku. Od ponad 3 miesięcy nie ma nikogo nowego. Adminów jak nie było tak nie ma. Tyle w temacie jeśli o to chodzi.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 7 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Ja o czymś nie wiem http://fragujemy.com/topic/13867-przyspieszona-rekrutacja/page-2 ? Chodziło mi o to żeby odświeżyć rekrutację żeby gracze wiedzieli że jest zapotrzebowanie.
lysy224 Opublikowano 17 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Października 2014 chyba poniosło was troszeczkę z tą zmianą moda koledzy??
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Października 2014 Nie, dlaczego? Graczom się podoba pomysł.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 17 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Października 2014 Patrzę łysy nabierząco z tematem . Zmiana juz jest ustalona ale jeszcze nie wiadomo na jaki mod
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Października 2014 Najprawdopodobniej będzie to DM. Przynajmniej tak wynika z ankiety. Chyba, że Nesty postanowi coś innego :).
lysy224 Opublikowano 17 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Października 2014 "na bieżąco" jak już. Jak widzisz kolego po serwerze i forum, nie jest mi dane często tu teraz zaglądać. Walczyłem o to GG i nie pozwolę oddać go tak łatwo.
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2014 Właściciel Opublikowano 18 Października 2014 Spokojnie Panowie, sprawa jest jeszcze do dyskusji.
Właściciel GET Opublikowano 24 Października 2023 Właściciel Opublikowano 24 Października 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi