Skocz do zawartości

[KOSZ] Uwaga do graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mam taką prośbę/uwagę do graczy, a mianowicie : Jeśli widzicie, że jest cheater na serwerze i to perfidny to piszcie o tym co jakiś czas na u@. Może się zdarzyć, że wejdzie admin i zobaczy wiadomość akurat i od razu zadziała w tym temacie. Spotkałem się wielokrotnie z sytuacją, że gracze o niczym nie informują a potem są skargi : "Admin był a cheater zdążył uciec albo jeszcze sobie grał ale nie aż tak perfidnie." Itp... Admin też człowiek, może coś przeoczyć. Każdemu się to czasem zdarzy. A więc apeluję by grało się nam lepiej : Używajcie u@ aby poinformować admina o jakiejś sytuacji. My też nie jesteśmy zobaczyć wszystkiego : Np jakiegoś nadmiernego kampienia albo afk. To tyle w temacie, mam nadzieję, że dotrze do kogoś moja prośba ;).

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Popieram te słowa. Napisanie na y@ nie boli

Opublikowano

Popieram te słowa. Napisanie na y@ nie boli

u@ to po pierwsze . A po drugie to wiesz eagle , nawet gdybyś mówił o tym każdemu z osobna to i tak trafi się gracz który będzie pisał na zwykłym sayu :D + zawsze lepiej jest gdy na serwerze urzęduje kilku adminów , wtedy prawdopodobieństwo przeoczenia czegokolwiek jest mniejsze :) a co do apelu zawsze warto napisać , może kiedyś, ktoś spojrzy na ten temat i uświadomi sobie, że rzeczywiście lepiej jest pisać na u@ ;>

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobrze by było gdyby na tym GG+DM było tych kilku adminów ogólnie ;). Ja np od paru dni widziałem tylko Stara Babka Chorowała. Tak to nikogo nie widuję. Sam często jestem i jak wejdę to zazwyczaj 2-3 osoby wylatują bo latają Sb aimik+wh. Chodzi mi głównie o afk czy nawet o kamperów żeby chociaż ludzie zgłaszali... Ja czasem jestem na serwerze ale na spect bo muszę coś np w domu zrobić i zerkam co jakiś czas... Zdarzyć się może, że w między czasie jakiś odpał wbiję a i tak nikt tego nie napiszę na u@, tylko spamują na sayu a potem są pretensje, że admin jest a nic nie robi x.x. 

P.S. Przyda się ze 2 jeszcze adminów na ten GG+DM chociaż.... Albo zmieńmy mod serwera.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o zmiane moda to ja byłbym za zmiana na only aim/awp . A z tym ze przydadzą Sie admini to też prawda. Na serwerze jestem zazwyczaj ja chociaż i tak nie mam jeszcze flag, a poza mną to tylko Red wbija na serwer bez prośby o wejście. Może Nesty otwórz szybką rekrutację i znajdziemy te dwie / trzy odpowiednie osoby. Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rekrutacja jest otwarta - owszem, ale ostatnie zgłoszenie było jakieś 2 miesiące temu i to odrzucone zgłoszenia... Ostatnie przyjęte zgłoszenie jest z 01.07.2014 roku. Od ponad 3 miesięcy nie ma nikogo nowego. Adminów jak nie było tak nie ma. Tyle w temacie jeśli o to chodzi.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Chodziło mi o to żeby odświeżyć rekrutację żeby gracze wiedzieli że jest zapotrzebowanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chyba poniosło was troszeczkę z tą zmianą moda koledzy??

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Patrzę łysy nabierząco z tematem . Zmiana juz jest ustalona ale jeszcze nie wiadomo na jaki mod

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Najprawdopodobniej będzie to DM. Przynajmniej tak wynika z ankiety. Chyba, że Nesty postanowi coś innego :).

Opublikowano

"na bieżąco" jak już. Jak widzisz kolego po serwerze i forum, nie jest mi dane często tu teraz zaglądać. Walczyłem o to GG i nie pozwolę oddać go tak łatwo.

• 9 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności