Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnoście bana którego dostałem za blokowanie zombie na szalonym.

Przechodząc do sedna sprawy, szalony wchodził do kampy w której bylem ja i jeszcze 2 graczy więc stanąłem w przejściu ( żeby w razie czego mieć fraga ;) ) gdy gracz na szalonym doszedł stanął i nic nie robił przez ponad 10 sekund i potem oczywiście padł ale przecież mógł mnie zarazić czyż nie ? 

Nie wiem czy tutaj gdy ktoś ma szalonego to trzeba mu się podkładać w obawie o bana bo ciężko mi to zrozumieć w końcu nie bylem zombie, a człowiekiem.

Z banem za brak kultury bym się zgodził bo nazwałem gracza który wchodził na szalonym "IDIOTA" ( tak czy tak nazwaniem kogoś idiotą nie nazwał bym brakiem kultury ).

AMX:

http://amxbans.fragujemy.com/ban_list.php?bid=17287

Jeżeli w regulaminie jest coś na ten temat a mi umknęło to temat można od razu skasować. Dziękuję

Opublikowano

Tutaj masz wycinek z regulaminu i wszystko jest wyjaśnione  :

• Blokowanie:
    • dojścia zombie (również szalonego) do pozostałych ocalałych - podlega to pod utrudnianie gry innym!
  • Celowe spychanie ZM na humana (również do kampy, gdzie znajdują się ocalali - podlega to pod utrudnianie gry innym!).
  • Dawanie się zarażać po to, aby stać się zombie.
  • Bawienie się przyciskami lub pułapkami. 
  • Robienie reconnectów lub zabijanie się jako ostatni człowiek. Jeśli z przyczyn niezależnych od Ciebie zostałeś wyrzucony, zgłoś to adminowi!
  • Wykorzystywanie leżących granatów na mapie tylko dla siebie.
  • 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności