Spirols ew. Jedyny Opublikowano 1 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Października 2014 Mam pytanie odnoście bana którego dostałem za blokowanie zombie na szalonym. Przechodząc do sedna sprawy, szalony wchodził do kampy w której bylem ja i jeszcze 2 graczy więc stanąłem w przejściu ( żeby w razie czego mieć fraga ;) ) gdy gracz na szalonym doszedł stanął i nic nie robił przez ponad 10 sekund i potem oczywiście padł ale przecież mógł mnie zarazić czyż nie ? Nie wiem czy tutaj gdy ktoś ma szalonego to trzeba mu się podkładać w obawie o bana bo ciężko mi to zrozumieć w końcu nie bylem zombie, a człowiekiem. Z banem za brak kultury bym się zgodził bo nazwałem gracza który wchodził na szalonym "IDIOTA" ( tak czy tak nazwaniem kogoś idiotą nie nazwał bym brakiem kultury ). AMX: http://amxbans.fragujemy.com/ban_list.php?bid=17287 Jeżeli w regulaminie jest coś na ten temat a mi umknęło to temat można od razu skasować. Dziękuję
Właściciel GET Opublikowano 1 Października 2014 Właściciel Opublikowano 1 Października 2014 Jakiekolwiek blokowanie, nawet szalonego jest niezgodne z regulaminem i ban słuszny. 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 1 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Października 2014 Tutaj masz wycinek z regulaminu i wszystko jest wyjaśnione : Blokowanie:dojścia zombie (również szalonego) do pozostałych ocalałych - podlega to pod utrudnianie gry innym! Celowe spychanie ZM na humana (również do kampy, gdzie znajdują się ocalali - podlega to pod utrudnianie gry innym!). Dawanie się zarażać po to, aby stać się zombie. Bawienie się przyciskami lub pułapkami. Robienie reconnectów lub zabijanie się jako ostatni człowiek. Jeśli z przyczyn niezależnych od Ciebie zostałeś wyrzucony, zgłoś to adminowi! Wykorzystywanie leżących granatów na mapie tylko dla siebie.
Właściciel GET Opublikowano 18 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi