Paciaciak Opublikowano 1 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Nazwa odznaczenia: SpamerPowód: no cóż, spamuje na forum Uwagi: brak jakichkolwiek Edytowane 1 Października 2014 przez Paciaciakowa
Paciaciak Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Października 2014 Nazwa odznaczenia: Top Poster Powód: mam więcej niż 1000 postów Uwagi: brak
Paciaciak Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 2 Listopada 2014 Nazwa odznaczenia: Emeryt Powód: uważam, że gdy pełniłem funkcje admina 4fun jak i DR głęboko zasłużyłem się sieci (takie moje zdanie). Były pewne zgrzyty pomiędzy mną a władzami sieci, co było wyłącznie moja winą, ale uważam, że oddałem się sieci w pełni. Uwagi: brak jakichkolwiek
Właściciel GET Opublikowano 1 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 1 Maja 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi