Anka ♥. Opublikowano 27 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Jedno pytanie. Ile ty masz lat? co? Zaawansowany fan Pokemonsów. ;) Ja 6 lat miałam to oglądałam Ash'a i jego przygody. To były czasy. :D 5
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 27 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Jedno pytanie. Ile ty masz lat? co? Zaawansowany fan Pokemonsów. ;) Ja 6 lat miałam to oglądałam Ash'a i jego przygody. To były czasy. :D Nie Wielki fan nie, właściwie praktycznie wcale tej bajki nie oglądałem, ale skoro mam tak nick to trzeba coś do siebie dopasować :D PS. 17 lat :D Edytowane 27 Września 2014 przez PiKaChU ^.^ 3
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Jedno pytanie. Ile ty masz lat? co? Zaawansowany fan Pokemonsów. ;) Ja 6 lat miałam to oglądałam Ash'a i jego przygody. To były czasy. :D Hmm, tak podpatrzyłem w profilu że 17 wiosen masz. Pewnie oglądałaś późniejsze serie Pokemonów. Ja pamiętam w zerówce i na początku podstawówki oglądałem, świetne to było. Pierwszy sezon, premiera w Polsce. Nawet w 1 klasie podstawówki miałem plecak z Pikachu, hehehe :D
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 27 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Panie i Panowie ten temat nie jest założony do dyskutowania o Pokemonach xd mi tutaj chodzi o sygnaturkę jutro założę podobny temat będziecie mogli się wypowiadać :D
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 28 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 REFF :)
Anka ♥. Opublikowano 28 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 Marianku. Ja dokładnie nie pamiętam, ale ta bajeczka wciągnęła. PIKACZU ! PIORUN. :D 3
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 28 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 http://fragujemy.com/topic/20114-ulubione-bajki-z-dzieci%C5%84stwa/ Zapraszam tutaj jeżeli chcecie sobie podyskutować o ulubionych bajkach XD, bym chciał otrzymać od kogoś sygnaturkę :D
Rekomendowane odpowiedzi