FURIAT Opublikowano 24 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Września 2014 Chodz nie jestem z tego miasta to od dłuższego czasu rap promuje lub skupia się tylko na tym bardzo czesto sportowy tryb życia. Uświadamiają że zamiast iśc na melanż lepiej na trening i w 100% to popieram także wrzucamy w tym temacie motywacyjne piosenki. Pierwsza propozycja CS RPK BONUS - SPORTOWA WARSZAWA bardzo dobry projekt pokazywany w odcinkach treningi poszczególnych dyscyplin sportu. Jak macie jakies motywacyjne piosenki to wrzucajcie! 1
MoMeNt. ! Opublikowano 24 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Września 2014 Masz + ! Te nuty na mojej siłowni są non stop...
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 24 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Września 2014 Śmieszne, jak teraz okazał się wielkim fanem sportu z czystą krwią nieskażoną alkoholem ;)
MoMeNt. ! Opublikowano 25 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2014 Śmieszne, jak teraz okazał się wielkim fanem sportu z czystą krwią nieskażoną alkoholem ;) Ale to wiesz ta nuta co wstawiłeś obowiozuje tylko w wekkendy :D
AMNESIAHAZE4M Opublikowano 25 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2014 nie moze zabraknac tego :) https://www.youtube.com/watch?v=rJS-UovDVMI&list=PLsUBpbQfLV8QhEs0WFU31sVNnuSQyDEpJ&index=8 daja rade :)!
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 27 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Moment, Przy sportowym życiu nie ma mowy o melanżowych weekendach.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 4 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014
✪ MartiN Opublikowano 14 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 dla mnie sportowy tryb życia to nie jest jedzenie sałatki tylko odrobinę przyłożenia się do ćwiczenia, a najważniejsza w tym wszystkim jest motywacja :)
Dobre Kocisko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Opublikowano 27 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2016 Widzę same sportowe świry :D
Zeu$ Opublikowano 4 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 4 Listopada 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi