Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 16 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2014 Ogólnie cały album od Pawła zajebisty. A Paluch robotę wykonał elegancko. //Edit. Hahaha, no tak. Jaki Paweł... Chyba nie myślałem wtedy trzeźwo :D
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 19 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) mi się średnio podoba album. Oxon, Quebo, Zeus i VNM (ale tylko jego zwrotka bo Marcelina zniszczyła tak piękny bit) dla mnie tylko oni tam pokazali coś. Paluch praktycznie od aifamu to same flow minimalny progres. Jak dla mnie płytka była bardziej robiona pod kątem komercyjnym a niżeli Rapowym a jeśli chodzi o produkcję to Paweł wykonał kawał dobrej roboty Edytowane 19 Września 2014 przez NieBojSiePlamyNaSwetrze
VNM. Opublikowano 20 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 20 Września 2014 Panowie. Pawbeats ma na imię Marcin, nie Paweł :)
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 21 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Września 2014 Haha masz racje :D
Właściciel GET Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi