Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 [CS 1.6] GO GO GO - EDIT BY ME?! www.youtube.com/watch?v=0zyUdkTMbRc&feature=channel_video_title Opis: Kolejny edit z mojej strony, a więc zapraszam do oglądania i oceniania!
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Link nie działa? @edit o już ;) @ Czyżby robione w sv? Takie efekty podobne ;]
Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2011 A masz pozwolenie na edytowanie tego czy coś?
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 To jest na takiej zasadzie, że mój znajomy daje mi swoją akcję a ja ją po prostu edytuję i zmontuję.
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja pogram sobie mixy bd miał ciekawą akcje dam ci hltv i zrobisz mi coś fajnego bo tak jak ty to nie umiem ;(
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Ładna akcja ;d
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Oporowo.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Własna twórczość do Świat Counter-Strike'a → Move / tricki
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 7 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi