rOMET Opublikowano 5 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Po wejsciu na server i przypisaniu sie do druzyny i gdy rozpoczyna sie runda wywala mnie z servera do menu.W konsoli piszeHost_Error: UserMsg: Not Present on Client 58.Problem zaczął sie dzisiaj prawdopodobnie po wczorajszej aktualizacji. Sprawdzałem czy nie mam bana i nie mam.Prosze o odpowiedz i rozwiazanie problemu.Pozdrawiam Edytowane 5 Września 2014 przez rOMET
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 5 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Po 1 polecam kupić steam : ) Wszedłem właśnie na serwer, inny gracz także zgłasza taki problem. Nie ma on także Steama. Edytowane 5 Września 2014 przez Gracz_Polak
Właściciel GET Opublikowano 5 Września 2014 Właściciel Opublikowano 5 Września 2014 Rozumiem, że problemy takie pojawiły się PO NOWYM update?
rOMET Opublikowano 5 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Września 2014 Rozumiem, że problemy takie pojawiły się PO NOWYM update? Tak
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 6 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 Widzialem juz jak graja :)
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 6 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 Przed chwilą po serwerze latał speed hack z aimem więc chyba nie działa plugin który miał zapobiegać SH.. 1
Rekomendowane odpowiedzi