Anka ♥. Opublikowano 1 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Imię: AnnaWiek: 17 wiosenek mam za sobą ;)Od kiedy u nas grasz: jakoś od kwietnia-maja. Dokładnie nie pamiętam, lecz kilka miesięcy jestem z wami ! :)Gram na serwerze: ONLY DD2 , czasem też zaglądam na 4FUN. ;)Za co cenisz naszą sieć: Za miłą, ogarniętą administrację, miłą atmosferę i przede wszystkim serwery ! :)Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Chciałabym, ponieważ chcę poznać tą rangę nigdy jej nie miałam, zazwyczaj były to "Girl", dokładnie nie wiem co spełnia to stanowisko i z chęcią chciałabym się przekonać. :)Inne informacje o sobie: Jak wiecie nazywam się Ania mieszkam w Kłodzku [pięknie miesteczko 20. tys.] Jestem siatkarką jeszcze Junior PlusLigi, interesuje się Siatkówką i Piłką Nożną. Chyba to tyle. Mam nadzieję, że ocenicie mnie pozytywnie :) 2
Właściciel GET Opublikowano 1 Września 2014 Właściciel Opublikowano 1 Września 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 3 Września 2014 Właściciel Opublikowano 3 Września 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :) 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi