Saiyan Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) . Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Saiyan
touchpad Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jestem adminem: Dziennym/nocnym Nick jakiego używasz: Saiyan Wiek: 23 Staż gry Counter-Strike: koło 10lat( w cs grałem sporo czasu na ns) z przerwami. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Pamiętam że miałem 1 bana na ZM mode parę miesięcy temu, ale nie widzę tego bana w amxbans. Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Raz ze znajomym mieliśmy swój serwer nic wielkiego szybko padł. Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Widzę że brakuje wam adminów a ja aktualnie mam sporo czasu na grę, więc mogę pilnować porządku na serwerze przez kilka h dziennie. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:28738908 First Seen: Aug 14, 2014 Pobądź z Nami troszkę dłużej, zacznij odwiedzać częściej forum. Póki co - NIE.
Rekomendowane odpowiedzi