Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Mamy dla Was zaległe wyniki z konkursu, w którym główną nagrodą była profesjonalna podkładka QPAD CT Large Frag eXecutors. Nagrodę otrzymuje adzi71. Gratulujemy i prosimy o kontakt (zostaw swojego e-maila w komentarzach). Przy okazji jeden z użytkowników serwisu Więcej sprzętu, niż talentu... (serwis o sprzęcie dla graczy) połasił się na krótką wideo recenzję wspomnianej już wyżej podkładki. Check this out! QPAD CT Large Frag eXecutors to specjalna edycja podkładek pod myszki stworzona przez jednego z wiodących producentów sprzętu dla graczy. Oferowana wersja została wydana w barwach drużyny, której firma QPAD jest głównym sponsorem. Model CT jest uznawany za jeden z najlepszych tego typu produktów na rynku. Pokrycie z materiału o nazwie Hybratek zapewnia idealną gładkość i płynność ruchu myszy. Podkładkę można nabyć w butiku e-sportowym Frag eXecutors już za 59 PLN. -> http://gamecorner.pl/gamecorner/1,98475,8708081,Podkladka_QPAD_Fx_dla_adzi71___krotkie_wideo.html
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Pamiętam jak chciałem tą podkładkę kupić i trochę szperałem na allegro itd. Na allegro kosztowała coś około 70 zł, a w empiku 120zł tej samej wielkości. Totalny absurd...
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Osobiście używam STEELSERIES QCK MINI.
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja posiadam X7gaming 43/41 cm połowę biurka mi zajmuje ;d
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi