Naker Opublikowano 18 Lutego 2012 Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2012 CZłOWIEK: 1.Na początku gry nigdy nie biegaj w grupie ponieważ to grozi szybkim zarażeniem 2.Znajdz awp/auto kampe ponieważ zadaje najwiecej obrażeń 3.Znajdz dobra kampe by zombiak mial problem ze złapaniem cie ;D ZOMBI: 1.Najlepiej biegaj w grupie by czlowiek był zdezorientowany w kogo strzelac ;D 2.TEAM PLAY czyli podsadzaj kolegów(zombi) zeby mogli zarazic pozostalych 3.Nigdy ale to przenigdy nie biegaj jak idota po mapie... - to mnie bardzo irytuje xD 4.NIE BUGUJ. SAM DOSTALEM TU BANA OD "Head adma" xD Przepraszam ze musicie klikać w link ale nie moge ustawic by pokazywalo na tej stronie ;d Poradnik By Naker zdjecia z google ;p @@edit: Beny Poprawka by Beny
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 19 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Plus za fatygę ale mógłbyś to dać w jakieś kolory, żeby się czytało lepiej.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 19 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Na moje oko , Ubogi Poradnik. Troszeczkę ten poradnik tak jak wyraził się Freaky, jestem tego samego zdania. Najlepiej jak byś zrobił jakiś nagłówek kolorowy itp. bo z mojego punktu widzenia to ten poradnik nadaje się do Archiwum.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 19 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Plus za fatygę, ale mógłbyś go lepiej dopracować graficznie. Np. zdjęcia tego samego rozmiaru, nagłówek, punkty pogrubioną czcionką itp.
KluseK Opublikowano 19 Lutego 2012 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2012 Dobry poradnik , tam widziałem kolega się wypowiadał ze może wejść do Kampy na szalonym jeżeli wejście jest male, to można minę założyć , aa zanim zombie rozwali minę to mu się szalony skończy i można go wtedy dalej ubijać :P
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi