Daniel1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam nazywam się Daniel, i mam problem. Zakupiłem vipa na serverze ZM fragujemy pisze w koncoli setinfo _pw ''moje chasło'' I wyskakuje mi takie cos usage: setinfo [ <key> <value> co mam z tym zrobic pomocy !!!!! :( nick z gry: Danieloo !!!! HELP
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wpisz setinfo _pw"twojehaslo" lub setinfo _pw "twojehaslo" Pamietaj o spacjach.
Daniel1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wpisz setinfo _pw"twojehaslo" lub setinfo _pw "twojehaslo" Pamietaj o spacjach. robie tak ale wyskakuje mi usage: setinfo [ <key> <value> ]
Właściciel GET Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Właściciel Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi