KitKet Opublikowano 31 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie wiem jak to powiedziec reklama ? Tak czy inaczej jak wiemy w 15 sekundzie podczas gry wyswietla nam sie zalozmy ze to reklama ! Kazdego gracza ona wkurza np. gra runde i jest akcja i wyswietla nam sie to cos ! I niedaloby sie tego usunac ! Bo kazdego gracza na pewno to wkurza ! Albo to np. dac na 5 sekunde gry a nie na 15 gdy juz jest akcja ! 2
Właściciel GET Opublikowano 31 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 31 Lipca 2014 Jezus maria, bardziej wkurzają mnie takie miągwy jak Ty, które nie potrafią używać opcji szukaj, bo temat był poruszany setki razy. To nie jest reklama i skończ już pierdolić głupoty. Neobans nie mogę edytować, bo nie ma kodu źródłowego, a nawet jeżeli miałbym go, to ew. mógłbym wyrzucić, ale czasu wyświetlania nie zmienisz, bo MySQL zanim się połączy, to jednak troszeczkę czasu trzeba. Jakby było tak jak Ty mówisz, serwer za każdym razem wywalałby się... Pzdr. 5
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi