Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2014 Gatunek: Biograficzny, Dokumentalny, HistorycznyRok: 2009Format: LektorProdukcja: PolskaReżyseria: Robert Kaczmarek, Grzegorz BraunPlakat filmu: Opis filmu: Dokument przedstawia sylwetkę Wojciecha Jaruzelskiego, od czasów II wojny światowej i jego zesłania na Syberię do wyboru przez Zgromadzenie Narodowe na funkcję prezydenta PRL.Link do filmu:
LilemaN Opublikowano 27 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2014 Marian Patriota widzę. ;)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2014 Uważam się za patriotę :)
Właściciel GET Opublikowano 27 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 27 Lipca 2014 Każdy normalny człowiek jest patriotą. Ale dla jednego bycie patriotą to płacenie podatków, dla drugiego znajomość historii i wyciąganie wniosków. Szkoda, że te pierwsze znaczenie jest w głowach 70% obywateli.
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 27 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2014 Jeżeli pokazywanie, no już niech będzie że tak to nazwę, dokumentu czy też udostępnianie go, gdzie wiele rzeczy jest niedopowiedzianych, jest aktem patriotyzmu to gratuluję. Patriotyzm dla mnie to nie jest zbędne pierdolenie o histori, której nie zmienimy a z której możemy i powinniśmy dużo wyciągnać wniosków, żeby się nie powtórzyła, tylko czynne działanie do poprawy mojego kraju.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 30 Września 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Września 2014 Jeżeli pokazywanie, no już niech będzie że tak to nazwę, dokumentu czy też udostępnianie go, gdzie wiele rzeczy jest niedopowiedzianych, jest aktem patriotyzmu to gratuluję. Patriotyzm dla mnie to nie jest zbędne pierdolenie o histori, której nie zmienimy a z której możemy i powinniśmy dużo wyciągnać wniosków, żeby się nie powtórzyła, tylko czynne działanie do poprawy mojego kraju. Jeśli jesteś patriotą, to ciekaw jestem w jaki sposób czynnie działasz w sprawie "poprawy Twojego kraju". Możesz też przy okazji napisać jaki to kraj.
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi