Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mianowicie nie moge ustawic OpenGl z Software , wyskakuje mi tan oto komunikat :

http://speedy.sh/gGY6V/Blad.png

Windows 8 sterowniki juz aktualizowalem kilka razy i nic , inny cs i tez nic na steam mi simiga OpenGl ale tam mi cholernie laguje i pisze w prawym gornym rogu cl_flushentitypacket

Prosze o Pomoc .

Edytowane przez infallible
Opublikowano

Zainstaluj sobie win 7 i powinno Ci działać :D Od kolegi pożycz jak nie masz :D Windows 8 jest dziwna :/ A jak nie znajdziesz win 7 to zainstaluj odpowiednie sterowniki :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ewentualnie spróbuj odpalić grę na innym csie / patchu, jakby ci cały czas to wyskakiwało. 

Opublikowano

Własnie sie zastanawiam na win 7 . Nesty probowałem tyle razy i nic . Hayu prubowałem i tez nic na google tyle szukałem i tez nic ...

Na win 7 bedzie na pewno dzialac bo kiedys miałem 7i dzialalo .

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ogólnie windows 8 nie lubi współpracować z nielegalnymi grami. Instaluj siódemkę.

Opublikowano

Nie radzę instalować XP, gdyż od kwietnia nie jest wspierany przez Microsoft. Innymi słowy to trup, zrób to tylko, jeżeli Twój hardware nie umożliwi Ci normalnej pracy na 7. Przed wgraniem nowego SO spróbuj ustawić uruchamianie zgodne z Win 7. Jeżeli to nie pomoże to napisz,a wymyślę, coś innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności