infallible Opublikowano 24 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Mianowicie nie moge ustawic OpenGl z Software , wyskakuje mi tan oto komunikat : http://speedy.sh/gGY6V/Blad.png Windows 8 sterowniki juz aktualizowalem kilka razy i nic , inny cs i tez nic na steam mi simiga OpenGl ale tam mi cholernie laguje i pisze w prawym gornym rogu cl_flushentitypacket Prosze o Pomoc . Edytowane 24 Lipca 2014 przez infallible
Dissu ;> Opublikowano 24 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Zainstaluj sobie win 7 i powinno Ci działać :D Od kolegi pożycz jak nie masz :D Windows 8 jest dziwna :/ A jak nie znajdziesz win 7 to zainstaluj odpowiednie sterowniki :D
Właściciel GET Opublikowano 24 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 24 Lipca 2014 Jak Ci takie coś wyskakuje, to naciśnij anuluj i ponownie uruchom grę...
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 24 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Ewentualnie spróbuj odpalić grę na innym csie / patchu, jakby ci cały czas to wyskakiwało.
infallible Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Własnie sie zastanawiam na win 7 . Nesty probowałem tyle razy i nic . Hayu prubowałem i tez nic na google tyle szukałem i tez nic ... Na win 7 bedzie na pewno dzialac bo kiedys miałem 7i dzialalo .
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 24 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Ogólnie windows 8 nie lubi współpracować z nielegalnymi grami. Instaluj siódemkę.
rozgrzewka Opublikowano 24 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie radzę instalować XP, gdyż od kwietnia nie jest wspierany przez Microsoft. Innymi słowy to trup, zrób to tylko, jeżeli Twój hardware nie umożliwi Ci normalnej pracy na 7. Przed wgraniem nowego SO spróbuj ustawić uruchamianie zgodne z Win 7. Jeżeli to nie pomoże to napisz,a wymyślę, coś innego.
Rekomendowane odpowiedzi