MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Gatunek: Familijny, Fantasy, PrzygodowyRok: 2010Format: LektorProdukcja: USA, Wielka BrytaniaReżyseria: David YatesPlakat filmu: Opis filmu: Potęga Voldemorta rośnie w siłę. Przejął kontrolę nad Ministerstwem Magii i Hogwartem. Harry, Ron i Hermiona decydują się na kontynuację woli Dumbledore'a. Podejmują próbę znalezienia pozostałych horkruksów, żeby pokonać Czarnego Pana.Link do filmu: http://www.megavideo.com/v/XMGZA28Ka205a5e610511b3ba3a793290e859cf6
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 13 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Byłem w kinie na tym ;D. Dobry lecz nie najlepszy ;D
Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2011 Byłem w kinie Ja na drugiej części ze znajomymi :)
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Jest git, pamiętam jak szukałem właśnie tego w necie, ale jakość dźwieku była żałosna. Dziena za wstawe.
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 13 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 NIgdy w życiu nie oglądałem bardziej żałosnego filmu. Ogólnie mówiąc cała seria "Harry Potter" jest daremna...
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 NIgdy w życiu nie oglądałem bardziej żałosnego filmu. Ogólnie mówiąc cała seria "Harry Potter" jest daremna... A ja lubię właśnie czytać jego książki i oglądać filmy i grać w te gry tylko szkoda, że już seria Harrego się skończyła :|
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi