Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witajcie!

Bardzo Was proszę o rejestracje z tych linków!

http://wklej.org/id/1422555/ - tu macie 8 linków, jeżeli z każdego się zarejestrujecie to dostaniecie + ode mnie!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tylko z jednego się zarejestrowałeś ; (

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zarejestrowałem się :)

Dziękować :)

Opublikowano

@BONO 

Co Ty z tego masz? Bo na pewno nie grasz w te wszystkie tytuły, wręcz jestem pewien, że nie grasz w żaden ;) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z racji tego, że mam dostęp do paru osób takich jak Wy to pomogłem Bratu (taka przysługa), za pewne dostaje jakieś pkt. czy coś w tych grach :)

Opublikowano (edytowane)

Twój brat gra w 8 tytułów ? ... Nie wiem, co łączy te gry, ale zapewne gra w jeden, który dotyczy wszystkich 8. W porządku, napisałeś jaka jest Twoja motywacja, więc Ci pomogę. Pamiętaj tylko, że nie oczekuję w zamian +, więc mi go nie dawaj.

Zarejestrowałem się ze wszystkich linków.

Edytowane przez rozgrzewka
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twój brat gra w 8 tytułów ? ... Nie wiem, co łączy te gry, ale zapewne gra w jeden, który dotyczy wszystkich 8. W porządku, napisałeś jaka jest Twoja motywacja, więc Ci pomogę. Pamiętaj tylko, że nie oczekuję w zamian +, więc mi go nie dawaj.

Zarejestrowałem się ze wszystkich linków.

Nie obchodzi mnie to w ile gier gra, chciał żebym pomógł to pomogłem.. Na razie widzę, że tylko z trzech linków się ktoś rejestrował :(

Opublikowano

Nie obchodzi mnie to w ile gier gra, chciał żebym pomógł to pomogłem.. Na razie widzę, że tylko z trzech linków się ktoś rejestrował  :(

Osobiście zarejestrowałem się ze wszystkich linków, więc powinno być co najmniej 8. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@bono pamiętaj że czasami informacja jak i nagroda przychodzą po czasie. Ja miałem to samo z NFS World. Rejestrowałem się chuj wie gdzie a po np tygodniu mi to zaliczało dopiero :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

CZEKAM DALEJ FRAGUSY!

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności