Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 8 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam powstała nowa reklama sieci proszę o udostępnianie reklamy gdzie się da ! niestety zrobiłem jeden błąd zamiast obsługa napisałem ;obsłga. Jest to Demo reklamy ponieważ peła wersja będzie trwać około 2-2:30 min i nie będzie zdjęć tylko wszystko ruchome. :D Pozdrawiam peshu ! 6
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 8 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 A ja się dziwie gdzie jest peshu a on zajęty robieniem reklamy :D. Nie no super, że poświęcasz swój czas i tworzysz reklamę która na pewno się przyda. Brawo.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 9 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2014 Taka podpowiedź jak będziesz robił kolejny to tam gdzie pisałeś Free For All (wnioskuje że to cs:go) to dodaj że jest to serwer gry CS:GO i jakoś oddziel 1.6 od GO bo ktoś może się złapać na to że będzie szukał FFA na 1.6
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 10 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2014 I pojawił TS w reklamie ;). Tylko taką drobną uwagę mam. IP ts'a to również ts3.fragujemy.com ;)
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi