Anka ♥. Opublikowano 4 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Mam propozycję. ;) Nie wiem czy istnieje taki plugin lub mod , który robił by za anty-blok. Np. przechodzenie przed gracza przed sobą. Widziałam takie coś na innym serwerze. :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 4 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Ten plugin był już na serwerze przez dłuższy czas lecz teraz z niewiadomych mi przyczyn go nie ma. 1
Anka ♥. Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Spoko. Można przywrócić bo wkurwia mnie blokowanie przez NS.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak znajdę czas i optymalne rozwiązanie tak, aby nie podnosiło to obciążenia znacząco serwera, to przywrócę. 1
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Ostatnio zauważyłem taki plugin na pewnym serwerze, aczkolwiek działał on tylko na respie, aby gracze się nie blokowali i po 15 sekundach już normalnie nie można było przez siebie przechodzić :)
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi