Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Aby żyło się łatwiej, postanowiłem, że założę taki temat w którym należy zgłaszać zauważone błędy/usterki na forum.

Rozwinę bardziej ten temat. Otóż, należy wpisywać tutaj wychwycone wszystkie błędy związane tylko z Naszym Forum Fragujemy.com!

Posty na temat serwerów czy związane z czymś innym, czyli nie z forum, będą usuwane, a autor nagradzany będzie ostrzeżeniem o wartości 1.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hmmm to ja będę 1 :) nie wiem czy tak ma zostać czy nie ale w "nawigacji" (górny prawy róg ramka z "forum użytkownicy...") jest napisane "IPBshoutbox" a nie powinno byc "shoutbox"? Jeśli tak ma byc to pardone :)

• Właściciel
Opublikowano

A co to za różnica czy IPB Shoutbox czy Shoutbox? Prawidłowo nazywa się to od nazwy skryptu forum: IPB Shoutbox.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

I tak myślałem żeby zrobić zupełnie inną nazwą ShoutBox'a, ale to z czasem nad tym pomyślę.. Teraz zmieniać nie ma sensu bo i tak każdy wie o co chodzi :)

Opublikowano

Może i piszę z tabletu, lecz jeśli edytuję post w Shoutboxie i klikam zmień, to nic się nie dzieje. Na komputerze może to również występować.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może i piszę z tabletu, lecz jeśli edytuję post w Shoutboxie i klikam zmień, to nic się nie dzieje. Na komputerze może to również występować.

U mnie i u innych Użytkowników jest wszystko w porządku, być może wina leży po innej stronie, np. tablet.. Nie wiem dlaczego tak Ci się dzieje, aczkolwiek gdyby się to komuś jeszcze zdarzyło to proszę napisać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem złożyłem podanie na admina zostałem przyjęty i dostałem linka do wypełnienia ale ten link nie działa wiec wole zgłosić.

• 7 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności