kociewa112 Opublikowano 6 Lutego 2012 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam mam problem z zalogowaniem się do gry Star Trek Online na platformie steam... https://register.perfectworld.com/sto_splash zarejestrowałem się mianowicie na tej stronie i rejestracja przebiegła pomyślnie , gdy już próbuję się zalogować na stronie głównej , podaje mi , że zła nazwa użytkownika lub hasło , tak samo w grze. Jeżeli ktoś wie , jak to zrobić proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje i pozdrawiam ; )
trzeciak000 Opublikowano 6 Lutego 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2012 A próbowałeś się zalogować na PWE czy Cryptic? I czy odebrałeś e-maila? Bo mi wszystko ładnie śmiga :)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Problemy z grami do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi