Var!at Opublikowano 11 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Mam taki problem że niechcący zmieniłem program do otwierania plików wad i teraz mi nic nie chce działać. Nie pamiętam jakim plikiem się je otwierało :( Proszę o pomoc z góry dziękuje . To te pliki , obok są czerwone linie [zaznaczyłem] 1
Haalis Opublikowano 13 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Programy którymi możesz to otwierać: Dolphin, Wad Studio, id Software Doom, id Software Doom 2, Doom Builder, Slade, eXtendable WAD Editor, New WAD Tool, WadAuthor, DeuTex
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 W systemie windows tych plików się nie otwiera. O ile dobrze mi się wydaje to zainstaluj program ustaw jako program domyślny dla nich i potem go odinstaluj i powinny być bez programu do otwierania, czyli tak jak miałeś na początku xD
Var!at Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Okej thx za pomoc :) Prosze o zamknięcie tematu .
Rekomendowane odpowiedzi