xou. Opublikowano 10 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam. Mam problem z włączeniem ets2 mp alpha. Wyskakuje mi właśnie taki oto błąd --> http://screenshooter.net/6880234/qwawtcl . Mam wersje 1.9.24, lecz nie wiem co jest grane. Za pomoc +`y. :)
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 10 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) gra masz na steama ? czy ns ? Ogólnie pisze że musisz mieć wydanie na steama z wersją 1.10.1s a ty masz inną.. ściągnij patcha. =============================================================================================== Jak nie zadziała to wejdź w bibliotekę steama kliknij ppm na ets2 i wejdź w właściwości. Wybierz zakładke beta, otwórz pasek i wybierz wersje 1.9.24 :) wybierz to i naciśnij zamknij i poczekaj aż ściągnie się beta, a potem śmigaj xDD. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez PabloStec
xou. Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2014 gram na steam, napisałem wyżej że śmigam na wersji 1.9.24. Ale co do problemu to mam pobrac wersje 1.10.1s tak? :) Tak zrobie zobaczę czy zadziała.
M4RCIN Opublikowano 11 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2014 xou no wiesz angielski się kłania :D ja może nie jestem asem ale rozumiem to tak - Wykryto nieobsługiwaną wersję gry. Do gry ETS2MP potrzebujesz ETS 1.10.1s (Steam uwolniono - tego nie zrozumiałem) :D Czyli potrzebujesz wersji 1.10.1s:)
xou. Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Haha, jeszcze coś z anielskiego ogarniam. :) Tylko od "niektórych" graczy słyszałem że potem nie bd sie dało odpalić ets2. A raz już coś podobnego miałem, wiec wolałem sie upewnić.
Rekomendowane odpowiedzi