Info?!.O.o Opublikowano 8 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam, Każdy już raczej mnie zna na serwerze i wie, że staram się o posadę Admina na serwerze ZM. Bardzo mi zależy na tym, nie potrafię już patrzeć, jak ludzie bezkarnie i niewinnie grają na wspomagaczach pod nieobecność Admina. By zaradzić temu... zacząłem kręcić filmiki w roli głównej "cziter". Zgłoszenia są na forum, uwieczniają one ostatnie chwile filmowanego delikwenta. Nie wszystkich - wiadomo. Chodzi głownie o te grubsze sprawy typu. SH czy AIM, a błahostki mogą poczekać, każdy wie co przeskrobał hehe ;). Tych zgłoszeń nie jest tak mało, jakby mogło się wydawać. Nie bez przyczyny akurat ten serwer stał się moim ulubionym spośród tysięcy. Chcę na serwer wprowadzić przede wszystkim porządek, kłótnie oraz wyzwiska/pojazdy po matkach pójdą w piach, a gracze ochłoną na jakiś czas. Jestem codziennie na serwerze i widzę co się dzieje, gracze blokują wejścia do kamp, miny zastygają w powietrzu, a lasery przecinają drabiny! Chciałbym móc dostać szansę w której wykazałbym się nie zawiodę was, obiecuję. 1
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 8 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Porozmawiam z górą i podejmę decyzję.
CJ. Opublikowano 8 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2014 czerwiec to bedzie miesiac przełomu na tym serwerze, bedzie lepiej
Właściciel GET Opublikowano 27 Czerwca 2014 Właściciel Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi