Ruby93 Opublikowano 3 Lutego 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Twój nick podczas gry: Ruby Nick admina podczas gry: (SG-1) $miechu Dlaczego składasz skargę: Ponieważ brak reakcje na to, że koleś non steamowy obrażał, a jak się mu pisze na u@ i normalnie tak samo brak reakcje związku z tą sprawą... Opis sytuacji: gramy se spokojnie mam granata używam i koleś wyzywa mnie od "bot jebany" a ja se na to nie bd pozwalać to pisze do smiecha a on nic... Dowód: konsola + ss ktory pokazuje obraze http://imageshack.us/photo/my-images/28/2012020300001a.jpg/
Wygnaniec Opublikowano 3 Lutego 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Wiem cos o tym. Zobaczymy może ten admin sie ogarnie . Czekamy na wypowiedz tego admina
trzeciak000 Opublikowano 3 Lutego 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Kolego, ja widziałem co do mnie piszesz i napisałem Ci, że skoro ja tego nie widziałem to nie mogę uwierzyć na słowo, w konsoli też tego nie widziałem, dlatego go nie zbanowałem.
Właściciel GET Opublikowano 3 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 3 Lutego 2012 Kolego, ja widziałem co do mnie piszesz i napisałem Ci, że skoro ja tego nie widziałem to nie mogę uwierzyć na słowo, w konsoli też tego nie widziałem, dlatego go nie zbanowałem. Dokładnie, zostanie zrobione aby admin widział. Więc co Ty składasz ruby za skargę? Obraził, to należało zrobić ss'a i wysłać do admina lub na forum skargę. Zamykam to.
Rekomendowane odpowiedzi