.LemoN. Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Siemka!Mamy na FG graczy Gta sa Multiplayer? Sam osobiscie grałem na serwerze który sie zwał:PolskI SerwereK TokyO.Nick: LemoN. Może też graliście, jak tak to jaki serwer oraz nick. Może się znamy ^^.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 3 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Grałem na nicku pablopicasso441 ale to było ze 4 lata temu :/
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja grałem na polish-rpg nie wiem czy skojarzycie na serwerze LIVE. Prawo jazdy, pieniądze zarabia i takie tam :)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Małe zainteresowanie tematem. //close
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi