Skocz do zawartości

[KOSZ] Klasa MEGA premium + premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem i nie wiem co z tym zrobić , mianowicie przed chwilka zakupilem premke , mega + premium = 17zl

I gdy wchodze na serwer wcale nie moge na nią wejsc. Tak samo nie pisze ze mam vipa a kupilem. Normalnie dobrze w konsoli wpisuje haslo itd a mimo to nie moge na tą klase wejsc a mianowicie na fragera i vipa tez nie pokazuje. Kody zwrotne oczywiscie mam , wszystko dobrze wypelnilem i nic nie usuwalem. Co mam zrobic by wszystko dzialalo poprwanie? czy to moze wina ze strony serwera? 

Opublikowano (edytowane)

Poczekaj aż minie czas mapy. 

Edytowane przez ZiomaleK
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Az tak dlugo ?? Nigdy nie mialem takich problemow przy kupowania vipa czy premki. Mam te kody zwrotne wiec sadze ze nie powinno byc problemu

Opublikowano

Nom też tak miałem jak brałem Vipa z premką i musiałem czekać 24h

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój temat został przeniesiony do Archiwum.<br />

<br />

Powód: temat dotyczy bezpośrednio sklepu ( http://shop.fragujemy.com )<br />

<br />

W celu uzyskania pomocy, skontaktuj się z supportem drogą e-mail lub PW. Szczegóły: http://shop.fragujemy.com/#kontakt <br />

Przypominamy, że support oficjalnie jest dostępny w godzinach 16-21 w dni powszednie. Zatem prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.<br />

Należy również pamiętać, aby dokładnie przedstawić swój problem, napisać ID usługi, kod SMS i tym podobne...

• Właściciel
Opublikowano

Prawda jest taka, że kolega nie wpisał w uwagach jaką chce klasę premium i mamy się domyślać, jaką chce. Ano tak, zapomniałem! My jesteśmy wróżbitami, z kryształowej kuli wróżymy i wiemy wszystko, co ktoś chce. Polecam przeczytać bajkę Krasickiego:

"Po dwudziestu dekretach, trzynastu remisach,

Czterdziestu kondemnatach, sześciu kompromisach

Zwyciężył Marek Piotra; a że się zbogacił,

Ostatnie trzysta złotych za dekret zapłacił.

Umarł Piotr, umarł Marek, powróciwszy z grodu:

Ten, co przegrał, z rozpaczy; ten, co wygrał, z głodu."

tymczasem ja tę prawdę w bajki włożę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności