BuuKaj Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam mam mały problem i nie wiem co z tym zrobić , mianowicie przed chwilka zakupilem premke , mega + premium = 17zl I gdy wchodze na serwer wcale nie moge na nią wejsc. Tak samo nie pisze ze mam vipa a kupilem. Normalnie dobrze w konsoli wpisuje haslo itd a mimo to nie moge na tą klase wejsc a mianowicie na fragera i vipa tez nie pokazuje. Kody zwrotne oczywiscie mam , wszystko dobrze wypelnilem i nic nie usuwalem. Co mam zrobic by wszystko dzialalo poprwanie? czy to moze wina ze strony serwera?
Mlody14 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Poczekaj aż minie czas mapy. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez ZiomaleK 1
arbi500 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zmiana mapy musi być 1
BuuKaj Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja to wiem wiem , czekam juz 3 mapę i nadal nic
arbi500 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Musisz czekać do 24h 1
BuuKaj Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Az tak dlugo ?? Nigdy nie mialem takich problemow przy kupowania vipa czy premki. Mam te kody zwrotne wiec sadze ze nie powinno byc problemu
arbi500 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nom też tak miałem jak brałem Vipa z premką i musiałem czekać 24h 1
BuuKaj Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ehh to ładnie , moze niech jakis admin sie wypowie :) moze komus uda sie to przyspieszyc :)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 2 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie wypowie się.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 2 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Twój temat został przeniesiony do Archiwum.<br /> <br /> Powód: temat dotyczy bezpośrednio sklepu ( http://shop.fragujemy.com )<br /> <br /> W celu uzyskania pomocy, skontaktuj się z supportem drogą e-mail lub PW. Szczegóły: http://shop.fragujemy.com/#kontakt <br /> Przypominamy, że support oficjalnie jest dostępny w godzinach 16-21 w dni powszednie. Zatem prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.<br /> Należy również pamiętać, aby dokładnie przedstawić swój problem, napisać ID usługi, kod SMS i tym podobne...
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 2 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Arbi pieprzysz 3 po 3
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2014 Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2014 Prawda jest taka, że kolega nie wpisał w uwagach jaką chce klasę premium i mamy się domyślać, jaką chce. Ano tak, zapomniałem! My jesteśmy wróżbitami, z kryształowej kuli wróżymy i wiemy wszystko, co ktoś chce. Polecam przeczytać bajkę Krasickiego: "Po dwudziestu dekretach, trzynastu remisach, Czterdziestu kondemnatach, sześciu kompromisach Zwyciężył Marek Piotra; a że się zbogacił, Ostatnie trzysta złotych za dekret zapłacił. Umarł Piotr, umarł Marek, powróciwszy z grodu: Ten, co przegrał, z rozpaczy; ten, co wygrał, z głodu." tymczasem ja tę prawdę w bajki włożę...
Rekomendowane odpowiedzi