Cool3R. <lamie? Opublikowano 31 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Maja 2014 Moim zdaniem przydało by się dodanie ciekawych map i zastąpienie mało grywalnych map. Fajnymi mapami są 1.de_russka 2.de_cpl_fire 3.(mapa z dawnych czasów tego serwera) de_tak! Mapy są miłe do gry i może to odświeżyć serwer :)
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 31 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Maja 2014 1. de_russka w życiu nie grałem, można by spróbować 2.de_cpl_fire - Chyba za duża, mało znana. Do tego bardzo w stylu mirage. Według mnie nie byłaby wybierana 3. de_tak również nigdy nie grałem, ale z tego co widzę to fajna jest :) Mogła by być do nocnego mapcyklu.
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2014 Równiez jestem za de_russka :) i de_tak (nigdy nie grałam a wyglada na fajną )
irask Opublikowano 1 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2014 proponuje także dodać te mapy de_dust_family de_salt2
Fuck it. Opublikowano 4 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Nie wiem czy kiedykolwiek graliście ale sex_movie (http://www.wiad) oraz cs_school (http://www.wiaderko.co). Mapki są mega fajne i idealne moim zdaniem na 4fun:) Szczególnie ta druga, tylko nie wiem czy tam jest jakieś ograniczenie graczy na spawnie i to trzeba by sprawdzyć. Zachęcam gorąco!
Cool3R. <lamie? Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 fuck it ty zboczuchu :* ale cs_school i awp4one i de_salt2 tez sa dobre
Fuck it. Opublikowano 5 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Oj tam oj tam:DD Cooler i tak tylko Ciebie kocham:):** Ale pomyślcie serio nad tym, bo za niedługo zestarzejemy się razem z tymi mapami i umrzemy z nudów, jak dalej będzie grane to samo;D Świat się zmienia, idźmy z duchem czasu! :D
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ktoś coś jeszcze? Jakieś propozycje? Bo na razie to mało osób się wypowiedziało ;>
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dodane de_russka Z resztą mapek na razie się wstrzymajmy ;)
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi