Właściciel GET Opublikowano 1 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 1 Lutego 2012 Nie żyje Wisława Szymborska Nie żyje Wisława Szymborska, poetka, laureatka literackiej nagrody Nobla. Jak poinformował jej sekretarz Michał Rusinek, poetka zmarła we śnie. Miała 89 lat. Już na Wikipedii pisze data jej śmierci. Szybko coś. Dodam, że jeszcze w ubiegłym roku otrzymała Order Orła Białego od Bronisława Komorowskiego :-) Źródło: wp.pl
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 1 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2012 Właśnie słyszałem przed chwilą ... [*]
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 2 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2012 [*]
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 2 Lutego 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2012 Też słyszałem [*]
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 4 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2012 Słyszałem, że do 1956 roku była komunistką, lecz poznała ten system i stwierdziła, że to błąd. Mądra kobieta. Inni trwali w tym systemie do końca życia. [*]
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi